LG G8X görüntüleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

LG G8X görüntüleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-15 15:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süredir söylentilerden ibaret olan Güney Koreli marka LG’nin en yeni amiral gemisi modeli G8X modeline ait bazı görüntüler ortaya çıktı. Uzun bir süredir telefon pazarında beklediği işleri sergileyemeyen şirket LG, söylentilere göre yeni amiral gemisi modelini Eylül ayında tanıtacak. LG G8X olarak gelmesi beklenen modelin yüksek bir ihtimalle IFA 2019 etkinliği kapsamında duyurulması bekleniyor. Hakkında henüz fazla bilgi yer almayan bu model için şimdi bazı görseller sızdırıldı. Pricebaba ve Onleaks kaynakları tarafından yayınlanan bu görsellere göre modelde küçük bir göz damlası şeklinde ekran çentiği bulunuyor. Bu durumda yeni G8X modelinin daha gelişmiş bir sürüm olarak piyasaya giriş yapması bekleniyor.

LG G8X Hakkındaki İlk Detaylar

LG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıLG Stylo 5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

LG G8 modeline göre oldukça daha küçük bir çentik alanına sahip olan modelin cam arka yüzey ile beraber metal çerçeve ve çift lense sahip arka kamerası olacağı gözüküyor. 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olan bu modelin iki önemli farkı da bulunuyor. Sızan görsellere göre parmak izi tarayıcısı yer almazken, çentik bölümünün ise yüz tanıma sensörünün sığamayacağı bir ufaklıkta olduğu gözüküyor. Her iki özellikte üst seviye modellerde yer alırken, LG tarafından LG G8X modelinde nasıl bir güvenlik seçeneği kullanılacak merak ediliyor.

Bu yeni modelde titreşimler ile ekran aracılığı ile ses oluşumu sağlanması bekleniyor. Yeni LG G8X modelinde yaklaşık 6.2 inçlik bir ekran büyüklüğü olması bekleniyor. LG G8 tarafında ise 6.1 inçlik bir ekran bulunuyordu.  


LG ve Sony telefonları satılmıyorLG ve Sony telefonları satılmıyor
Yeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıYeni LG K30 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ