LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir - Haberler - indir.com

LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 16:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG, ortaya çıkan bazı haberlere göre gelecek nesil amiral gemisini, muhtemelen 24 Şubat tarihinde Barcelona tarafında düzenlenecek olan MWC 2019'un öncesinde tanıtılacak. 

LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu

LG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti AldıLG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti Aldı

LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

Eğer gelen haberler doğruysa etkinlik pazar günü gerçekleşecek. Ayrıca bu etkinlik tarihi Samsung'un Galaxy S10 serisinin tanıtımından dört gün sonra olacak. Ortaya çıkan haberlere göre etkinlik, yerel saat ile sabah 10'da gerçekleştirilebilir. Her ne kadar haberlerin kaynağı Güney Kore olsa da yerel saatin Barcelona tarafındaki yerel saat olduğu düşünülüyor. Son haftalarda LG G8 modeli hakkında gelen sızıntılar çoğalıyor. Telefonun çift ekrana sahip olacağına dair de söylentiler bulunuyor. Ayrıca çentikli ekran yerine standart bir Android cihaz ile karşılaşabiliriz. 

LG G8 modeli içerisinde iki kamera ve parmak izi sensörü de bulunabilir. Samsung'un daha öncesinde katlanabilir telefon çıkarma ihtimalini duymuştuk. LG G8 ile şaşırtması ve kendinden bahsetmesi gerektiği için çok daha dikkat çekici şeyler sunması gerektiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Çünkü akıllı telefon piyasasında yeni çıkacak olan cihazların büyük bir çoğunluğu ya ilgi çekici tasarım ile geliyor ya da ilgi çeken işlevsel özellikler ile beraber geliyor. Bu konuları da LG'nin göz önünde bulundurması gerekiyor. Yoksa telefonu beklendiği kadar ilgi görmeyebilir. Bu telefonun çift ekran ile çıkması tabi ki kullanıcıların dikkatini çekecektir. Tabi resmi bir açıklama yok. Bundan dolayı telefonu tam olarak 24 Şubat tarihinde göreceğiz.


LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran TeknolojisiLG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi
Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya ÇıktıKatlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı
Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor

PAYLAŞ