LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu - Haberler - indir.com

LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 14:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

LG’nin, Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliği kapsamında tanıtması beklenen yeni amiral gemi akıllı telefon modeli LG G8özellikleri ile beraber aynı zamanda tasarımı da belli oldu. Bakalım LG G8 tasarımı ile akıllı telefon pazarında nasıl bir yer alacak?

Bir süreden beri akıllı telefon konusunda bir süredir istediği başarıyı yakalayamayan akıllı telefon sektörünün liderleri arasında olan LG, yeni bir amiral gemisi akıllı telefonu ile karşımıza çıkmak için hazırlanıyor. LG G8 yönünde en iddialı sızıntı ise gene en güvenilir kaynaklardan bir tanesi olan @OnLeaks ve @91Mobiles iş birliği ile gün yüzüne çıktı. Hemen hemen bütün detayları ile ortaya çıkan akıllı telefonun, ilk olarak tasarımına baktığımız zaman her ne kadar da tam ekran deneyimi konusunda farklı farklı deneyimler yaşatsa da LG, bugün baktığımız zaman en popüler olan çentiği tercih ederek karşımıza çıkıyor.

LG G8 ThinQ hakkında yeni bilgiler geldiLG G8 ThinQ hakkında yeni bilgiler geldi

LG 16 kameralı telefon yapabilir

Parmak izi sensörü ve 3’lü kamera özelliği artık her telefonda görülür oldu

Arka tasarımına göz attığımız zaman LG V30 ile oldukça benzerlik yakalayan bir tasarım görüyoruz. Yatay şekilde dizayn edilmiş çift arka kameranın yanında bir de LED flaş eklenmeyi unutulmamış. Aynı zamanda cihazın LED Flaşh altında parmak izi okuyucusu da unutulmamış. Ekranda ise parmak izi okuyucuların ve 3’lü kamera sistemlerin amiral gemi seviyesinde hemen hemen standart halinde geldiğini unutmayalım. Bu sebepten ötürü bu durum LG G8 bir dezavantaj olacaktır. Bu sızıntı bilgisine her ne kadar güveniyor olsakta, şirket hakkında henüz net bir açıklama olmadığını da ifade etmek istiyorum.

 

 

 

 

 


LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran TeknolojisiLG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi
LG G8 Tanıtım Tarihi Belli OlduLG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ