LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi - Haberler - indir.com

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon markası olan LG son dönemlerde sunmuş olduğu amiral gemisi cihazlar ile bir türlü beklenen yükselişi sergileyemeyen isimlerden birisi olmuştu. Şimdi ise şirketin yeni amiral gemisi modeli olması beklenen G8 ThinQ modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden bu cihazın ekran teknolojisi tarafında yenilikçi bir özellikle gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkan yeni detaylara göre LG G8 ThinQ modelini 4K çözünürlüklü bir LCD panel ile görebiliriz. OLED ekranını V serisinde kullanmayı tercih eden LG, yeni modelinde ayrıca Sound on Display teknolojisine de yer verecek. Bu teknolojiyi ilk olarak Çinli marka Xiaomi cephesinden görmüştük.

LG G8 ThinQ Detayları

LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatıLG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı

Modelde yer alacak olan yeni hoparlör teknolojisi sayesinde ekran üzerinde oluşturulan titreşimler ile ses kullanıcıya iletilmiş olacak. Bu sayede ahizeye ihtiyaç olmadan ses iletim problemi ortadan kalkmış oluyor. Bu kapsamda çentiksiz cihazlar ortaya çıkıyor ve ekran deliği modellerde görebiliyoruz. LG G8 ThinQ modelinin henüz tasarım detayına yönelik bir bilgi bulunmuyor. Mobil tarafta işler hiçte iyi gitmeyen LG için yeni yıl ile beraber sunulacak olan LG G8 ThinQ ailesi bakalım ne gibi bir etki sağlayacak.

LG G8 ThinQ hakkında yeni bilgiler geldi

LG’nin sunacağı bu yeni Sound on Display teknolojisini Samsung tarafında da göreceğiz. Öyle ki Samsung, CES 2019 kapsamında OLED ekranları için aktif olarak bu teknolojiyi de tanıtması bekleniyor. 2019’un ikinci yarısı ile beraber satışa çıkması beklenen Samsung OLED ekranların hem akıllı telefonlar hem de televizyonlar için bir çözüm getirmesi bekleniyor. Bakalım LG’nin 2019’da Pazara tutunabilmesi için yapacağı G8 ThinQ hamlesi ne derece başarılı olacak göreceğiz. Özellikle Huawei ve Xiaomi gibi markaların büyük atılımlarından sonra 2019’da bizleri neler görecek yakında göreceğiz.


LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı
LG G7 One, Android 9.0 Pie GüncellemesiLG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi
17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu17 İnçlik Ultra Hafif Yeni LG Gram 17 Duyuruldu

PAYLAŞ