LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler! - Haberler - indir.com

LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 09:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

LG tarafından yapılan çalışmalar yeni amiral gemileri ile ilgili detayları gün yüzüne çıkarırken geçtiğimiz günlerde ilk sızdırmalardan biri yaşandı. İşte LG G8 ThinQ ile ilgili paylaşılan o fotoğraf. 

LG G8 ThinQ Yenilikçi Ekran Teknolojisi ile geliyor

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli OlduLG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Önümüzdeki hafta itibari ile tüm dünya genelinde büyük ilgiyle takip edilen mobil etkinliğe az süre kala cihazlarla ilgili sızdırmalar oldukça artmış durumda. Yapılan yeni sızdırma LG’nin yeni modeli için olurken LG G8 ThinQ ile ilgili ekran görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan görüntüler telefon ile ilgili tüm detayları ortaya koyarken özellikle tasarım açısından hiçbir soru işareti kalmadı.

Barselona'da tanıtılacak

Gelecek ay itibarıyla Barselona'da duyurulacağı kesinleşmiş olan telefon, farklı özellikleriyle dikkat çekiyor. Öyle ki telefonda hiçbir şekilde fiziksel bir düğmeye yer verilmemiş durumda. Bu açıdan kullanıcıların sadece dokunmatik hareketlerle yönetebileceği telefon, bugüne kadar piyasaya sunulan telefonlara göre büyük bir farklılık içeriyor.

Yeni telefon ile ilgili iddialarda telefonun aynı zamanda 5G kullanan ilk LG telefonu olacağı da söyleniyor. Bu konuda her ne kadar bir sızdırma yapılmamış olsa da iddialar güçlü kaynaklara dayandırılmış durumda.

LG G8 ThinQ tasarımın ipuçları neler?

Sızdırılan fotoğraftaki detaylara bakıldığında ise LG’nin bugüne kadarki tasarım çizgisinin çok fazla dışına çıkılmadığı ve klasik bir model üzerinde çalışıldığı görüyor. Çentikli bir tasarıma sahip olacak telefonda LED flash desteği ile bir ön kamera bulunuyor. Çift arka kamera ile gelen telefonun arka kameraları yatay bir şekilde yerleştirilmiş durumda. 

LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu

LG G8 ThinQ özellikleri neler?

Telefonun arkasında parmak izi okuyucusuna da yer verilmiş. Metal bir gövdeden oluşan ve böylece oldukça ince ve parlak bir görünüm kazandırılan telefonda yer alan diğer özellikler ve göze çarpanlar ise şöyle;

3.5 mm kulaklık jakı,

Tek bir stereo ses efektli hoparlör ve Boombox hoparlör teknolojisi

Yüz tanıma

6.1 inç 19.5:9 görüntü oranlı OLED ekran

152 x 72 x 8.4 mm boyutlu gövde

Qualcomm Snapdragon 855 işlemci

4000 mAh kapasiteli batarya

Sızdırılan görüntü ise şöyle;




LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli olduLG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu
LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilirLG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

PAYLAŞ