LG G8 Thinq özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne? - Haberler - indir.com

LG G8 Thinq özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı ne?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-23 20:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Herkesin merakla beklediği LG G8 ThinQ fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu. Ocak ayının başlarında ismi Alpha olan bir LG cihazını çevrimiçiolarak sızdığına şahit olduk. İlk etapta cihazın firmanın daha sonra çıkaracağı bir amiral gemisi cihaz olacağı sanılıyordu. Fakat akıllı telefon üreticisi LG bu dedikoduların önünü kesebilmek için harekete geçti ve yalanladı. Geçtiğimiz günlerde ise XDA Developers’taki insanlar gerçek LG g8 ThinQ render’larını aldıklarının altını çizdi. Aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde daha önceki cihaz ile çok fazla benzerlik taşıdıını gözlemledik.

LG G8 ThinQ akıllı telefonun tasarımına bir göz ucuyla baktığımız zaman, arka tasarımında yatay olarak hizalanmış çift kamera düzeni görüyoruz. Bu, 2018 yılında LG G7 ThinQ cihazında bulunan dikey kameranın yerine geçtiğini gözlemliyoruz. İşin özünde daha önceden sızan Alpha prototipinde bulunanlar ile aynı. Aslında, karşımıza çıkan tek fark, bu kamera modülünün cam bir panel ile aynı hizada mevcut oluyor olması.

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli OlduLG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tasarımı ve özellikleri neler?

Her zaman olduğu gibi, arka tasarımı aynı zamanda tabana doğru LG logosu mevcut ve ortasında G8 ThinQ ismi, bir tek LED flaş ile süslenmiş halde sizlere gelecek. Arka tasarımında parmak izi okuyucusu bulunduran akıllı telefon, şayet render’lar doğru ise şirket bir kez daha Galaxy S10 serisi, Huawei Mate 20 ve OnePlus 6T’den farklı olarak parmak izi okuyucu trendine geçmiş oluyor. Sızdırılmış prototip ile karşılaştırıldığı zaman, biraz daha yuvarlak köşelere sahip bir cihaz izlenimi veren cihaz, aslında, daha önceki LG G40 ThinQ modelinden daha başarılı olduğu gözlemleniyor.

Ne zaman piyasaya girecek?

Çıkış tarihi konusuna gelecek olursaki LG’nin ana amiral gemisinin, Samsung Galaxy S10 serisi ile daha iyi rekabet edebilmesi için Önümüzdeki Mart ayında akıllı telefon pazarında yerini alması bekleniyor. Diğer yandan, 5G’li LG telefon 2019’un 2. çeyreğinde belki de Haziran ayıda piyasaya girebilir.


LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli olduLG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu
LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilirLG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

PAYLAŞ