LG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri Çekiyor - Haberler - indir.com

LG G8 ThinQ, G7 Benzerliği İle Tepkileri Çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon modelini MWC 2019 etkinliği ile beraber tanıtması bekleniyor. Marka genel itibariyle bir düşüşte olurken, yeni amiral gemisi ile beraber tekrardan yükselişe geçmeyi hedefliyor. Ancak ortaya çıkan yeni LG G8 ThinQ modelinin görsellerine göre cihazın ilginç bir tasarım yapısı ile geleceğini gösteriyor. Tanıtım öncesi her cihaz gibi sızıntıları ortaya çıkan LG G8 ThinQ modeline ait görseller Evan Blass tarafından yayınlandı. Amiral gemisi seviyesinde olan G8 ThinQ modelinin her açıdan gözüken görselleri ortaya çıkmış oldu. Ancak Güney Koreli şirket LG’nin G7 ThinQ modeli sonrasında tasarım noktasında pek fazla bir şey katmadığını görüyoruz.

LG G8 ThinQ, MWC 2019’da Geliyor

Saf Android'li LG Q9 DuyurulduSaf Android'li LG Q9 Duyuruldu

Paylaşılan görsele göre şuan için piyasada bulunan G7 ThinQ modeli ile neredeyse aynı tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ekran tarafında çerçeveleri inceltme adına biraz gelişme olsa da, dış görünümden bakıldığı zaman neredeyse birebir aynı olduğu gözüküyor. Dış yüzeyde ise arka yüzeyin arka kamera bölümünde G8 ThinQ görsellerinde yatay bir pozisyon tercih edilmiş diyebiliriz. İki nesil boyunca aynı tasarım çizgisine sahip olan bir modeli piyasaya sürerek Samsung’un Galaxy S8 ile Galaxy S9 benzerliğinde bu hatayı görmüştük. Bu noktada oldukça eleştirilen Samsung, Galaxy S serisinin en az beğenilen modellerinden birisi oldu.

LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu

Bu kapsamda LG’nin de benzer bir hamle yapacağı ve G7 sonrasında benzer tasarıma sahip G8 ile sahne alacağı gözüküyor. Özellikler tarafına gelecek olursak ise G8 ThinQ modelinde 6.1 inçlik QHD OLED bir ekranın yer alması bekleniyor. Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olacak cihazda 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama bulunacak. 3400 mAh’lik pile sahip olacak modelin kamera detayları henüz belli olmuş değil.  


LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya ÇıktıLG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı
LG 6G araştırmalarına başlıyorLG 6G araştırmalarına başlıyor

PAYLAŞ