LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 12:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi LG’nin son nesil amiral gemisi cihazlarına baktığımız zaman özellikle batarya noktasında bir eleştiri ile karşılaştığını görüyoruz. Düşük kapasiteli pilleri modellerinde tercih eden şirket bu konuda oldukça fazla tepki çekerken yeni amiral gemisi ile beraber markanın sonunda bu fikrini değiştirmesi bekleniyor. LG’nin tıpkı rakip amiral gemisi akıllı telefon üreticileri gibi yeni bir güçlü modelini görücüye sunması bekleniyor. G8 ThinQ olarak göreceğimiz bu model haricinde 5G teknolojili V50 ThinQ cihazı ve Samsuung’un katlanabilir cihazına rakip olması beklenilen bir katlanabilir model ile beraber toplamda 3 yeni LG akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor. Yeni başlıca amiral gemisi ise G8 ThinQ modeli olurken bugün Brezilya üzerinde cihaza dair bir sertifika detayı ortaya çıktı.

LG G8 ThinQ Hakkında İlk Detaylar

LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli olduLG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu

LG’nin Alpha kod adı ile ortaya çıkan bu yeni G8 ThinQ modeli ilk defa büyük batarya ile gelerek şaşırtması bekleniyor. Sertifikaya göre bu modelde 3400 mAh olarak büyük bir batarya kapasitesini göreceğiz. LG’nin yıllardır modellerinde 2 bin mAh’li rakamlar gördükten sonra batarya tarafında 3000 mAh üzerine çıkarak bir gelişme gösterdiği gözüküyor. Bu kapsamda şirketin kullanıcıların tepkisine yönelik de bir hamle yaptığını görüyoruz. 25 Şubat ile beraber resmi olarak başlayacak ve 3 gün sürerek 28 Şubat tarihinde sonlanacak olan Mobil Dünya Kongresi 2019’da LG G8 ThinQ ile LG’nin beklentileri bir hayli yüksek diyebiliriz.

LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!

Ayrıca LG’nin sahip olacağı ilk 5G’li akıllı telefon modeli V50 ThinQ cihazı ise 4000 mAh seviyelerinde bir batarya ile gelmesi bekleniyor. Bakalım yeni nesil amiral gemisi cihazları sahip olacakları 5G teknolojiler ve katlanabilir yapılı yeni fiziksel özellikleri ile pazarda ne gibi işler yapacak göreceğiz.  


LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilirLG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir
LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!
LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktıLG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı

PAYLAŞ