LG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 20:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son yıllarda sunmuş olduğu amiral gemisi modeller ile bir türlü bekleneni veremeyen LG cephesinden yeni gelişmeler mevcut. 2019 yılı için oldukça iddialı bir model ile gelmesi hedeflenen şirketin bazı sızıntılarına göre en yeni modeli olan LG G8 için tanıtım tarihi sonunda belli oldu. Özellikle rakipleri Samsung ve Apple haricinde Huawei gibi Çinli üreticilerin yükselişi ile beraber LG yeni modellerinde bir türlü beklediği performansı sergileyemedi. Ancak yabancı kaynaklı Android Authority paylaşımlarına göre LG’nin yeni amiral gemisi olması beklenen G8 modeli hakkında tanıtım tarihi belli oldu.

LG G8 Tanıtım Tarihi

Katlanabilir Ekranlı LG Ortaya ÇıktıKatlanabilir Ekranlı LG Ortaya Çıktı

Paylaşılan bilgilere göre bu yeni amiral gemisi modeli resmi olarak 25-28 Şubat tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliği ile beraber göreceğiz. Mobil dünya kongresi her sene olduğu gibi bu yılda birçok yeni teknolojiye ev sahipliği yapacak. Son dönemlerde Xiaomi ve Samsung gibi markaların tanıtım için MWC 2019 etkinliğini seçmesinden ötürü LG’de bu tarihe yönelik bir seçim yapmışa benziyor. Yeni LG G8 modelinin teknik detay tarafında neler sunacağına değinecek olursak G8 modelinde yeni Sound on Display teknolojisi göreceğiz. Bu teknoloji ile beraber cihazın ön bölümündeki hoparlör kaldırılacak ve bu sayede tamamen çerçevesiz bir ekran deneyimi sunulmuş olacak.

LG Katlanabilir Akıllı Telefon Modeli Ortaya Çıktı

Bunlar dışında işlemci gücü noktasında 7 nm üretim sürecine sahip Snapdragon 855 modeli cihaza güç verecek. Üçlü bir kamera sistemi ile gelmesi beklenen G8 modelinde 3D kamera teknolojisinin de bulunması bekleniyor. LG G6 ve G7 modelleri ile rakiplerinin arkasında kalan Güney Koreli telefon üreticisi LG, ekran paneli noktasında iyi teknolojilere sahip olurken akıllı telefonlarına bu durumu yansıtabilmiş değil. Bakalım 2019’da LG G8 modeli haricinde katlanabilir yapıya sahip bir LG akıllı telefon gelecek mi göreceğiz.


Kıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da GeliyorKıvrılabilen Ekranlı LG OLED Tv CES 2019'da Geliyor
Snapdragon 821'li Yeni LG Q9 TanıtıldıSnapdragon 821'li Yeni LG Q9 Tanıtıldı
LG V20 ve G5'i satma zamanı gelmiş olabilirLG V20 ve G5'i satma zamanı gelmiş olabilir

PAYLAŞ