LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Görünen o ki akıllı telefon üreticisi LG’nin yeni amiral gemisi modeli olarak piyasaya girecek olan LG G8 ThinQ için sızıntı haberleri gelmeye başladı. Ortaya çıkartılan bilgisayar modellemeleri, LG’nin yeni amiral gemisinde beklenen geliştirilmeleri tek bir sistem üzerinde toplayarak kullanıcılarına yeni amiral gemisi cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında genel bir fikir sunuyor.

Bahsi geçen bilgisayar çizimleri, XDA Developers tarafından oluşturuldu. Ekibin daha önceki gerçekleştirdiği çizimler ile benzer bir tabloyu gün yüzüne çıkartıyor. Modellemeler ilk baktığımız zaman akıllı telefonun genel hatlarının bir önceki model olan G7 ThinQ ile benzer olacağını haber verir nitelikte.

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli OlduLG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

“Sound on Display” özelliği olacak

LG Türkiye, dikkat çeken G7 ThinQ kampanyası başlattı

Akıllı telefon üreticisi olan LG adına ortaya çıkan söylentiler, Güney Kore menşei olan firmanın bir sonraki amiral gemisi modeli için Düşündüğü geliştirmelerin arasında “Sound on Display” adı verilen bir özelliğin bulunduğunu gösterdi. Bahsi geçen bu teknolojinin G8 ThinQ modelinde ekranın titreşerek hoparlör görevini üsteleneceğini savunuyor. Bu gelişme, sürümün bir önceki modeli olan G7 ThinQ modeline nazaran daha dar bir ölçüde çentiğe sahip şekilde karşımıza çıkabilir. Fakat işin bir başka boyutu, bilgisayar çizimlerin çentiğin bir önceki modelde mevcut olan çentil ile aynı büyüklükte olabileceğine bizi ikna etmiş oluyor.

"Spekülatif ve gerçeklikten uzak."  

Size küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. LG Electronics’in küresel iletişim departmanının sorumlusu olan Ken Kong, XDA tarafından daha önceden de ortaya konulan çizimleri şu gerekçe nedeniyle reddetmişti; "spekülatif ve gerçeklikten uzak."  

 

 

 


LG G8'in özellikleri ve tasarımı belli olduLG G8'in özellikleri ve tasarımı belli oldu
LG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilirLG G8'in tanıtımı 24 Şubat'ta olabilir

PAYLAŞ