LG G7'nin Yeni Sızdırılan Tüm Özellikleri - Haberler - indir.com

LG G7'nin Yeni Sızdırılan Tüm Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde İngiltere resmi sitesinde hangi işlemci ile geleceği belli olan LG G7 modeline ait tüm özellikler sızdırıldı. Yeni gelen bilgilere göre Mart ayında tanıtılmasını beklediğimiz LG'nin en yeni amiral gemisi olan G7 modelinin temel özellikleri ortaya çıktı. Seri üretiminin Mart ayında başlanması beklenen modelin Nisan ayında Güney Kore'de satışa sunulması bekleniyor. Bir telekom operatörü tarafından Mobil Dünya Kongresi 2018 ile beraber LG G7'nin tanıtılmayacağı iddia edildi. Rakiplerden Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarını ise MWC 2018 kapsamında göreceğiz.

LG'nin mobil bölüm sorumlusu olan Hwang Jung-hwan tarafından Galaxy S9'un Mart ayında piyasaya girmesinden endişe duymadıkları dile getirildi. Geçtiğimiz günlerde gelen sızıntılarda Snapdragon 835'in yer alması beklenen LG G7'nin yeni sızıntılarında Snapdragon 845 yonga setini görüyoruz ve bu güçlü işlemcinin bu modele eşlik etmesi bekleniyor. Galaxy S9 serisinin LG G7'den önce geleceği için Snapdragon 845 çipsetini ilk olarak Galaxy S9 ailesinde göreceğiz.

Gelen bilgilere göre LG G7 modelinde FullVision mimarili OLED bir ekran göreceğiz. Snapdragon 845 işlemcisinin yanı sıra 6 GB RAM'ın yer almasını beklediğimiz model IP68 sertifikası ile su geçirmez bir yapıya sahip olacak. Çift ön ve arka kameralara sahip olması beklenen yeni modelin İris tarayıcı gibi teknolojilere sahip olması bekleniyor. Quick Charge 4 desteğinin de yer aldığı modelin tüm detaylarını MWC 2018 kapsamında göreceğiz.





PAYLAŞ