LG G7'nin fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış tarihi - Haberler - indir.com

LG G7'nin fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 12:46:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

LG'nin bu yıl sunacağı yeni amiral gemisi modelleri olan LG G7 ve LG G7 Plus teknik özellikleri ve fiyat detayları birkez daha sızdırıldı. Serinin Mayıs ayında tanıtılması beklenirken cihazların özellikleri de belli olmuş oldu. İlk olarak Essential Phone'da gördüğümüz ve iPhone X ile popüler olan çentikli ekran yapısını LG'nin yeni G7 ailesinde de göreceğiz. Mayıs ayında duyurulması beklenen modelin tüm teknik detayları sızdırılan bir video ile beraber ortaya çıkmıştı. Gelen bilgilere göre yeni modeller LG G7 ve G7+ isimleri ile gelecekler.

Çentikli ekran tasarımlarının yanı sıra şirket OLED bir ekran kullanacak. Modellere güçlü işlemci Snapdragon 845 eşlik edecekken 3000 mAh'lik de bir pil yer alacak. 6 GB RAM belleğine sahip modellerin farklı depolama kısmında belli olacak. Bu kapsamda LG G7, 64 GB dahili depolama ile gelirken LG G7+ modeli ise 128 GB bir depolama birimine sahip olacak. 16 Megapiksellik çift arka kameraya sahip modelde OIS desteği yer alacak ve ikinci kamerada ise OIS bulunmayacak. Diyafram değerlerine baktığımızda ise F1.6 ve F1.9 aralıklarını görüyoruz.

Farklı yapay zeka yeteneklerinin de yer alacağı LG G7'nin Mayıs ayı sonlarında Güney Kore üzerinde 940 dolar fiyat etiketlerinde satışa çıkması bekleniyor. Ülkemizde ise 3600 TL'e ifade eden rakama vergiler ve çeşitli KDV'leri eklediğimizde ise 4700 TL fiyatlarına erişiyor.





PAYLAŞ