LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı - Haberler - indir.com

LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 19:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

LG'nin yeni çıkardığı amiral gemisi telefonu LG G7 ThinQ, Türkiye'de tanıtımı gerçekleşti. Hatta şu an Turkcell, Evkur ve Hepsiburada gibi yerlerden  4 bin 899 TL'ye sahip olabilirsiniz.  İki farklı sürüm ile kullanıcıalrın karşısına çıkan telefon, Türkiye'de 4 GB RAM ile 64 GB dahaili hafızaya sahip olan sürümü satışa sunuldu. Şayet sizde LG G7 ThinQ modeline sahip olmak istiyorsanız Turkcell Mağazası'nın internet sitesi üzerinden alışveriş yapacak olan okurlarımıza güzel haberlerimiz var. şayet Turkcell Mağazası'nın internet sitesi üzerinden alışveriş uaparsanız yanında size birde LG PK7 Bluetooth hoparlör hediye ediliyor.

LG'de çentikli ekran kullanımını ihmal etmemiş

İlerleyen zaman dilimi içerisinde siz değerli okurlarımız için LG G7 ThinQ modelini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Şu an için genel geçer özelliklerini sizler için paylaşacağım. Uzun bir süreden beri herkes tarafından merakla beklenen modelin tasarımı gayet güzel. Her telefon markası gibi LG'de çentikli ekran kullanmayı ihmal etmemiş. Gayet başarılı bir şekilde çentikli ekran kullanımı yapan LG, kendi geliştirdiği yapay zeka ve sanal asistanını eklemeyi unutmamış.

LG çentik konusunda kullanıcıların seçeneğine bırakmış

 6.1 inç büyüklüğünde bir ekran özelliği bulunan telefonun 19.5:9 en boy oranına sahip. Çözünürlük kalitesi oldukça başarılı olan cihazın 3120x1440 piksel özelliğine sahip. Bin nit'e varan parlaklık sunan cihaz bu özelliğini Super Bright ismi verilen teknolojiden alınıyor. Kullanılan bu teknoloji sayesinde ise daha az enerji harcayan cihaz, HDR 10 desteği ihmal edilmemiş. En dikkat çeken detaylardan bir tanesi de çentik konusunda kullanıcıların seçeneğine bırakılmış. İsteyen kullanıcılar çentiğin yanları koyulaştırılarak gizleme seçeneği sunulmuş.





PAYLAŞ