LG G7 ThinQ Antutu Puanı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

LG G7 ThinQ Antutu Puanı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-08 11:44:21
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG'nin yeni amiral gemisi LG G7 ThinQ için çentikli tasarım ile geleceğine kesin gözü ile bakılıyor. Model hakkında sızıntı haberleri gelmeye devam ederken şimdi ise LG modeline bir sesli asistan tuşu ekleyecek. Mayıs ayında gelmesi beklenen LG-G710TM model numarası ile gözüken cihazın Antutu puan detayları ve görselleri ortaya çıktı. Gözüken görsellere göre beklenildiği üzere LG G7 ThinQ'nun çentikli bir tasarım ile geleceğini söyleyebiliriz.

Çentikli tasarım alanında bildirim LED'i, ahize ve kamera detayları gözükürken cihazın ses açma ve kısma tuşunun altında bir sesli asistan tuşu daha gözüküyor. Arayüz konusunda yeniliklere gitmesi beklenen şirketin saat göstergesi ekran soluna taşınırken diğer ikonlar aynı yerinde duruyor. Tasarımsal anlamda yenilenecek LG G7 serisinin gücünü Snapdragon 845'ten alması bekleniyor. Diğer donanım detaylarında ise 64 GB dahili depolama ile 4 GB RAM'i görüyoruz. Fakat modelin ilerleyen dönemlerde tanıtılacak Galaxy Note 9 ve Pixel 3 serisinden geride kalabileceği düşünülüyor.

LG G7 ThingQ modeli oldukça performanslı olurken, Antutu sonuçlarında 252.473 puan alarak Android sisteminde en fazla puan alan model olduğu gözüküyor. Bakalım Güney koreli şirket LG, yeni amiral gemisi ile beraber bekleneni verebilecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ