LG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi - Haberler - indir.com

LG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

LG’nin son amiral gemisi modeli olan G7 serisi için bazı önemli gelişmeler yaşandı. Şirketin bu modeli için sunacağı Android 9.0 Pie güncellemesi hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Güney Koreli teknoloji şirketi LG, son amiral gemisi cihazı olan LG G7 için Kanada bölgesinde Android 9.0 Pie dağıtımına başladı. Söz konusu bu yeni güncelleme dosyası 800 MB’lık bir boyutla gelirken güncelleme yeni Android sürümünün yanı sıra Kasım ayı Android güvenlik yamalarını da içeriyor. Güncelleme ile beraber kamera tarafında önemli iyileştirmelerin olduğu güncelleme notlarında bulunuyor. LG G7 modeli Android One projesinde olduğu için stock Android versiyonu ile beraber en yeni Android sürümünü en erken alan cihazlar arasında yer alıyor.

LG G7 Android 9.0 Pie Güncellemesi

LG G7 ThinQ Tanıtıldı! LG G7 ThinQ Tanıtıldı!

Google’ın One projesi kapsamında üretici markaların bazı modelleri stock Android’e sahip oluyorlar. Bu sayede cihazlara herhangi bir arayüz giydirmesi olmadığı için en yeni sürümler erken bir şekilde verilebiliyor. Android’in özelleştirilmiş versiyonuna sahip LG G7 ThinQ modeli için Android Pie hala geliştirilirken LG G7 One için güncelleme dağıtılmaya başlanmış durumda. İlk ve resmi olarak Ağustos ayında duyurulan ve geçtiğimiz ay ile beraber satışa çıkan LG G7 One modeli 6.1 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip durumda. 3120 x 1440 piksel çözünürlük sunan modele gücü ise Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemci seti veriyor. 8 çekirdekli yapıya sahip model Adreno 540 GPU grafik birimine sahip durumda.

32 GB dahili depolamaya sahip olan model 4 GB RAM’e sahip durumda. Arka yüzeyde 16 + 8 megapiksel olarak çift kameraya sahip olan model 3000 mah’lik bir pile sahip durumda. Cihazın kutu içinden Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çıktığını belirtelim.


LG G7 ThinQ'in fiyatı belli olduLG G7 ThinQ'in fiyatı belli oldu
LG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatıLG G7 ThinQ ön incelemesi ve fiyatı

PAYLAŞ