LG G6 Always On Display Özelliği Nasıl Açılır? - Haberler - indir.com

LG G6 Always On Display Özelliği Nasıl Açılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-17 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Yazılım

Samsung'un bir önceki nesil amiral gemisi serisi olan Galaxy S7 ile Always One Display isimli yeni bir teknoloji gelmişti. Bu teknoloji ekranı açmadan pil durumu, tarih ve saat gibi ibareleri göstererek şarjdan da tasarruf sağlıyordu. Rakipler ise boş durmadı ve LG tarafından yeni amiral gemisi LG G6, modelinde Always On Display özelliği kullanıldı. Bizde sizlere bu içeriğimizde LG G6 telefonlarda Always One Display özelliğini etkinleştirmek için yapmanız gereken adımlardan bahsedeceğiz. Bu özellik ile makul seviyede pil tüketimi olsada birçok kullanıcı bu Always On Display isimli özelliği kullanıyorlar. Şimdi gelin bu özelliğin aktifleştirme işlemlerine geçelim.

LG G6, Always On Display Özelliğini Aktifleştirmek

  • Cihazınızın ana ekranındayken, üst bölümden kaydırma hareketi ile bildirim alanını açın.
  • Burada sağ üst bölümde bulunan dişli çark simgesine basarak ayarlar sayfasına ulaşın.
  • Android Ayarlar bölümü sizleri karşılayacak ve burada Ekran seçeneğine girin.
  • Burada 'sürekli açık' yada Always on display isimli özelliği bularak dokunun.
  • Gelen kısımda sağ üst bölümden bu özelliği 'açık' konumuna getirin.

İşlemler bu kadar, ayrıca alt kısımda yer alan Content seçeneği bölümünden sürekli olarak analog saat bulunmasını seçebilir yada dijital saat için Digital clock bölümünü seçebilirsiniz. Bir imza gözükmesini istiyorsanız ise, Signature seçeneğini işaretleyin. Always On Display özelliğini günün belli saatleri arasında devre dışı bırakmak istiyorsanız ise Daily timeout menüsüne erişerek oradan saat ve simgelerin parlaklık seviyelerini ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca Android ekosisteminde bulunan pil tasarruf modunu açarsanız, otomatik olarak Always On Display özelliği devre dışı kalacaktır.





PAYLAŞ