LG G5 için Android 7.0 Nougat çıktı! - Haberler - indir.com

LG G5 için Android 7.0 Nougat çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-16 11:50:19
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, G5 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına başladı. Peki, LG G5 için yayınlanan Android 7.0 ülkemize ne zaman gelecek?

Akıllı telefon üreticileri uzun süredir amiral gemisi modelleri için Android 7.0 Nougat güncellemesi üzerinde çalışırken, ilk adım Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG'den geldi.

Merakla beklenen LG G5 için Android 7.0 Nougat çıktı!

Güney Kore'de yer alan LG G5 kullanıcıları ile buluşan Android 7.0 Nougat güncellemesinin, önümüzdeki günlerde Avrupa ve Amerika'da yer alan cihazlara ulaşması bekleniyor. LG'nin daha önceki amiral gemisi modellerinde güncellemeleri ülkemizde oldukça hızlı bir şekilde yayınladığını göz önüne aldığımızda, ülkemizde bulunan LG G5'ler için Android 7.0 güncellemesi 1 - 2 ay içerisinde hızla yayılacağı tahmin ediliyor.

LG'nin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı dünyanın ilk modüler yapıdaki telefonu olan G5, piyasaya iyi bir giriş yapmasına rağmen rakiplerine nazaran biraz arka planda kalmıştı. LG Mobile Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Kim Hyung-jung yaptığı açıklamada, LG olarak kullanıcılarının güncel bir akıllı telefon deneyimi istediklerinin farkında olduklarını ve ürünleri için de yazılım güncellemelerini en hızlı şekilde sunmakta kararlı olduklarını ifade ediyor.

Şimdi ise Nexus, Pixel ve Android One cihazlarını saymazsak ilk Android 7.0 Nougat güncellemesini alan telefon olan G5, ilk olarak ana vatanı Güney Kore'de güncelleme alırken, kısa süre içerisinde tüm dünya genelinde yayılmış olacak. Ancak LG Türkiye'nin güncellemeyi ne zaman verileceği konusunda şimdilik bir bilgi yok. Tahminime göre Aralık ayı içerisinde ya da Ocak'ta gelecek olan güncelleme konusunda LG Türkiye'nin eski G modellerine oldukça geç verdiği güncellemeler gibi olmazsa bu ay içinde bile gelebileceğini söyleyebiliriz.

 





PAYLAŞ