LG, CES 2019'da televizhyonları ile ön plana çıkacak - Haberler - indir.com

LG, CES 2019'da televizhyonları ile ön plana çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 17:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Teknoloji tutkunlarının yakından takip ettiği etkinliklerden birisi olan CES 2019’da, LG yeni 8K televizyonları ile ön plana çıkacak.

Her yıl, yılın başlarında düzenlenen ve teknoloji severlere oldukça keyifli dakikalar yaşatan CES 2019 için, sayılı günler kaldı. Dünya markaları, etkinlik sırasında isminden söz ettirmek için hazırlıklarına devam ediyor. Birçok ürünün teknoloji meraklılarının karşısına çıkacağı etkinlikte yer alacak isimlerden birisi LG olacak. LG, kısa bir süre önce bir basın açıklaması yapmış, fuarla alakalı planlarına dair de bazı bilgiler vermişti. Bu bilgilere bakılırsa, tüketici elektroniği fuarı LG CES 2019’da, yeni 8K televizyonları, OLED TV’leri ile kendisini göstermeye hazırlanıyor.

LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!

LG Gram serisinin 14 ve 17 inçlik modellerini duyurdu!

LG, fuarda 88 inçlik 8K OLED TV’sini tanıtacak

8 Ocak tarihinde kapılarını açacak olan CES 2019 fuarında boy gösterecek şirketler, yavaş yavaş ürünleri ile gündeme gelmeye başlıyor. LG kısa bir süre önce yeni 88 inçlik 8K OLED TV’sini tanıtacağını duyurmuştu. Televizyonları ile ön plana çıkması beklenen LG, fuar kapsamında 88 inçlik 8K OLED TV, 45 inç 8K LED TV ve yeni “duvar kağıdı” OLED TV ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. Bunların dışında da şirketin tanıtacağı yeni ürünlerin olduğu biliniyor. Gücünü, LG’nin Alpha 9 İkinci Nesil işlemciden alacak yeni televizyonlar, gelişmiş özellikleri ile geçtiğimiz yılın televizyonlarından çok daha ses ve görüntü kalitesi sunacak.

LG’nin yeni TV’leri ne gibi özellikler sunuyor?

CES 2019’da göreceğimiz LG imzalı yeni TV’ler, HDMI 2.1 ve VRR özellikleri ile geliyor. 8K 88 inç Z9 OLED TV, 33 milyondan fazla piksele sahip. Bu teknolojiye uygun yayın ve içeriklerde, izleyiciler üst düzey kalite ile karşı karşıya olacak. W9 “Duvar Kağıdı” OLED’e bakarsak, serisinin üçüncü televizyonu ve en iyisi olacak. Kendi serisi içerisinde yeni özelliklere ve daha iyi bir hıza sahip olacak. Son olarak 75 inç 8K SM99 LED/LCD TVLG, LG’nin Samsung’a verdiği cevap olarak nitelendiriliyor. Samsung, daha önce 8K TV’sini piyasaya sürmüştü ve bu hamlenin rekabet ortamı yaratacağı da yine öngörülmüştü. LG de bu anlamda adımlarını atmaya başladı. Şirket aynı zamanda daha önce televizyonlarında kullandığı “Super UHD” ibaresini kaldırarak, yerine NanoCell TV ibaresini getirdi.



PAYLAŞ