LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor! - Haberler - indir.com

LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-21 14:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

İndirimlere boğulacağımız Black Friday gününe yaklaşırken, LG'de kendi içerisinde yapacağı bir kampanyayı duyurdu. Sadece 23 Kasım tarihinde geçerli olacak bu kampanya dahilinde G7 ThinQ modeli, kullanıcılara 7 Türk Lirası'na satılacak. 

LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!

LG'nin bu kampanyası 23 Kasım tarihinde şöyle olacak: 23 Kasım 2018 tarihinde saat 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 ve 22.00'ı gösterdiğinde tüketiciler 1'er adet G7'yi 7 TL'den alabilecekler. LG Özel Müşterim sitesinden gerçekleştirilecek olan bu kampanyaya site üzerinde bulunan sayaçtan takip edebilirsiniz. Kendi başınıza saat tutmayın ve LG Özel Müşterim sitesindeki saati takip edin. Yoksa bu derecede büyük bir kampanyayı kaçırabilirsiniz.

LG Watch W7 detaylarıLG Watch W7 detayları

Ayrıca LG Özel Müşterim sitesinde Black Friday süresince %30'a varan indirimli ürünler satışta olacak. Bu ürünlerin yanında kablosuz kulaklıklar ve hızlı şarj özelliğine sahip araç içi şarj kiti ücretsiz olarak verilecek. LG'nin 7 TL'lik G7 ThinQ kampanyasını kazanan kullanıcılar ise bu kampanyadan yararlanamayacak. 

LG'nin 7 Türk Lirası olan kampanyasında önemli bir detay bulunuyor. Bu detay: ürün ödeme aşamasında 7 Türk Lirası olarak gözükecek. Yani satın alırken aynı fiyatta olurken, ödeme sayfasında 7 Türk Lirası olarak gözükecek. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan kişiler ve 18 yaşından büyük kişiler bu kampanyadan yararlanabilecek. Ayrıca bu kampanyadan yararlanan kişiler kesinlikle LG çalışanı olmamalıdır. Kampanya dahilinde bir kere kazanan kişiler bir daha yararlanamayacak. Black Friday günü için birçok şirket bu şekilde kampanyalar düzenliyor.

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü için kutlanıyor. Black Friday ilk zamanlarda herhangi bir isme sahip olmasa da 1961'den sonra Kara Cuma olarak adlandırılmaya başlanmış. Bu günün bu şekilde adlandırılmasının sebebi, bu günde araçlar trafikten dolayı yerlerinden kımıldamıyor, insanlar alışveriş yapacağız diye birbirlerini eziyor ve birçok ölüme sebep olabiliyor diye. Hatta 1961 yılında Kara Cuma sebebiyle Philadelpihia'da insanlar yoğunluktan adım atamaz hale gelmişler. Yani anlayacağınız üzere bizim ülkemize özel olan bir şey değil. Fakat bu Kara Cuma'yı birçok ülke kullanmaya başlamış.


100 Gün Şarj Süresi Sunan LG Watch W7 Duyuruldu100 Gün Şarj Süresi Sunan LG Watch W7 Duyuruldu
LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı
LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyorLG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor

PAYLAŞ