LG Android 11 güncellemelerinin ne zaman yayımlanmaya başlanacağını açıkladı - Haberler - indir.com

LG Android 11 güncellemelerinin ne zaman yayımlanmaya başlanacağını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi LG, Almanya için oluşturmuş olduğu internet sitesinde güncelleme gerçekleştirdi. Yapılan güncelleme ile beraber ise Android 11 işletim sistemi güncellemesinin LG mdoellere ne zaman geleceği açıklanmış oldu. Akıllı telefon üreticisi LG için son yıllar, akıllı telefon satışları noktasında çokta iyi gidiyor söylenemez. Ancak şirket buna rağmen çalışma ve geliştirmelerini sürdürmeye devam ediyor. Şimdi ie LG’nin bu yeni güncelleme takvimi, kullanıcılar tarafından bir hayli tepkiyle karşılanacak gibi duruyor.  Şirket hatırlayacak olursak, henüz bir süre önce akıllı telefon pazarından geri çekileceği iddiaları ile gündeme gelmişti. Şimdi ise telefon kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni açıklama Almanya internet sitesinden geldi.

Siteyi güncelleyen yetkililer tarafından LG modellerin ne zaman Android 11 güncellemesine sahip olacakları belli oldu. Bunun bir güncellemeden daha çok güncellenmeyen modellerin belli olduğu liste de olduğunu belirtebiliriz.

Resmi olarak tanıtılan LG W1 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG W1 özellikleri ve fiyatı

LG, Android 11 güncellemesini alacak cihazları açıkladı

Baktığımız zaman LG, güncelleme noktasında çok iyi işler başaramıyordu. 2021 yılında güncellemeleri oldukça yavaş olacağı bir yıl olurken, LG’nin Almanya sitesindeki bilgilerine göre 2021’in ilk çeyreğinde sadece iki telefon modelinin Android 11 güncellemesi alacağı gözüküyor. İnternet sitesindeki yer alan bilgilere bakacak olursak LG’nin sadece VELVET 5G ve G8X modellerinin 2021’in ilk çeyreğinde Android 11 güncellemesi alacağı gözüküyor. Ancak VELVET 4G ve G8S kullanıcıları bu güncellemeyi üçüncü çeyrekte alabilecekler. BU sürede ise Android 12’nin duyurulacağını belirtirken, K42, K52 ve LG Wing ise 2021’in son çeyreğinde Android 11 güncellemesi alacak diğer modeller olacak.

Bu yayınlanan takvimin ayrıca Almanya bazında olduğunu belirtelim. Türkiye olmak üzere farklı ülkelerde bu güncelleme rutini farklı bir şekilde işleyebilir. İlerleyen dönemlerde güncellemelere dair daha fazla biginin netleşmesi bekleniyor.


LG genişleyebilir ekranlı telefonunu iptal etme kararı aldıLG genişleyebilir ekranlı telefonunu iptal etme kararı aldı
LG Wing DxOmark puanı belli olduLG Wing DxOmark puanı belli oldu

PAYLAŞ