LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor - Haberler - indir.com

LG akıllı alışveriş arabası üzerinde çalışma sürdürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 10:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji her geçen gün biraz daha hayatımıza dahil oluyor. Son dönemlerde sürekli geliştirilen robotlar hayatımızın her alanına dahil olmaya başladı bile. Birçok teknoloji firması bu robotlar üzerine çalışma sürdürüyor. Teknoloji üretimi yapan LF Firması ise robotik deneyler üzerine uzun zamandan beri çalışmalar sürdürüyor. Bir hayli yol alan şirket, temizleyici, havalimanı rehberi, giyilebilir dış iskelet robotları üzerine çalışma yaptı. LG şimdi ise daha önceden benzerine hiç rastlanılmamış bir robot geliştiriyor. Müşterileri Kore'nin en bilindik ve en büyük market zinciri olan E-Mart Alışveriş Marketi'nde eşlik edecek akıllı alışveriş arabası üzerine çalışma yapıyor. 

Güney Kore halkı bu projeden bir hayli mutlu olacak

Yaptığı bu proje ile bir hayli mutlu olan firma, ziyaretçilerini ağır arabaları taşıma zahmetinden müşterilerini kurtarmak için yaptığını ifade ediyor. Son dönemlerde yapılan bir araştırmaya göre ise Güney Kore ülkesinin nüfusu her geçen gün biraz daha yaşlanıyor. Yani bu da demek oluyor ki yaşlı nüfusu fazla. Bu durum göz önüne alındığı zaman ise geliştirilen bu proje Güney Kor ülkesinde yaşayan yaşlı nüfusunu bir hayli mutlu edecek. Aynı zamanda ülkede yaşayan tembel insanları da düşündüğümüz zaman artık Güney Kore'de alışveriş yapmak daha kolay ve daha eğlenceli bir hale gelecek. 

Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı

Geliştirdiğimiz robot müşterileri istediği ürüne yönlendirecek

Daha önceden alışveriş arabalarına dahili bir barkod okuyucular geleceğini söyleyen firma, alışveriş arabaların bir akıllı ekrana sahip olacağını vurgulamıştı. Verdiği bu müjdeli haberle teknoloji severlerin beğenisini kazanmayı başaran LG, projeyi en kısa amanda hayata geçireceğini ifade etti. Aynı zamanda robot hakkında açıklama yapan firma yetkilileri; "Geliştirdiğimiz robot müşterileri istediği ürüne yönlendirecek. Hatta bunu bir mobil uygulama gerçekleştirecek." ifadelerini kullandı. 

 


LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu YayınlandıLG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Beş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni SızıntılarBeş Kameralı LG V40 ThinQ'dan Yeni Sızıntılar
Beş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şeyBeş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şey

PAYLAŞ