LG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttı - Haberler - indir.com

LG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-21 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük televizyon üreticilerinden birisi olan LG, CES 2019 etkinliğinde oldukça enteresan bir ürün tanıtmayı planlıyor. Televizyon teknolojisi gelişmeye başladıkça projektörlerin papucu dama atıldı gibi. Oldukça ince, yüksek çözünürlüğe sahip ve büyük televizyonların çıkması ile birlikte projektörler biraz önemsenmez oldu. Fakat LG şirketinden gelen bir hamleye göre LG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttı

LG Kağıt Para Gibi Yuvarlanan Ekran Patenti Aldı

LG Delikli Tasarıma Geçiş YapabilirLG Delikli Tasarıma Geçiş Yapabilir

LG, 310 ekranlık görüntüyü 17 cm mesafeden yansıtabilen projektörünü tanıttı

Görünene bakıldığında LG bu konuda ciddi bir piyasa boşluğu yakalamış durumda ve uzunca süredir bir ürün üzerinde çalışıyormuş. LG, CES 2019 etkinliğinde bu ürünü tanıtacak. CES 2019 için hazırlanan bu lazer projektör, muadillerinden çok daha ilgi çekici bazı özelliklere sahip. 4K çözünürlüğe sahip olan ve görüntüyü duvara yansıtabilen bu projektör, hem tavandan hem de yerden görüntü yansıtabiliyor. Hatta bu projektör, illa tam karşıda konumlanmak zorunda değil. Cihaz yan duvardan bile görüntü yansıtabiliyor.

Sadece 17 santimetrelik bir uzaklıktan 310 ekran bir görüntü yansıtan bu projektör, mesafeyi 7 santimetreye kadar kısaltabiliyor. Bu mesafeden ise yansıtılan görüntü dahi 228 ekrana kadar çıkıyor. LG, bu sayede uzun süredir dikkatleri üzerine çekmemiş olan bir pazarı tekrardan harekete geçirebilir. CES 2019 etkinliğinde bu projektöre dair daha detaylı bilgiler elde edinmeyi başarabiliriz. Bildiğiniz üzere CES 2019 etkinliğinde birçok teknolojik ürün tanıtılacak.


Yeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya ÇıktYeni Orta Seviye LG Q9 Tasarımı Ortaya Çıkt
LG G7 One, Android 9.0 Pie GüncellemesiLG G7 One, Android 9.0 Pie Güncellemesi
LG Q9 Basın Görselleri Ortaya ÇıktıLG Q9 Basın Görselleri Ortaya Çıktı

PAYLAŞ