LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir - Haberler - indir.com

LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-26 14:28:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi LG, üzerinde tam tamına 16 adet kamera bulunan bir telefon yapabileceği iddiaları ortaya çıktı. Bu iddiaların sebebi ise şirketin 16 kameraya sahip bir patenti satın alması ile birlikte ortaya çıktı.

LG 16 Kameralı Telefon Yapabilir

ABD'de alınan bu patente bakıldığı zaman LG, yeni teknoloji ile birden fazla kamera kullanarak çok daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunmayı planlıyor. Ayrıca bu kameralar sayesinde 3 boyutlu görüntüler oluşmasında oldukça önemli gelişmeler kaydedebilir. Patent içerisinde bulunan çizimlere bakıldığında kameraların çoğunluğu arka yüzde yer alacak ve 4'erli şekilde dizilmiş olacaklar. Bu 16 adet kameranın tam olarak ne işe yarayacağı henüz bilinmiyor fakat şirket bu derece maliyetli bir işe kalkışıyorsa kesinlikle yeni bir şey keşfetme peşinde olduğunu söyleyebiliriz. Eğer yeni bir şey keşfetmiyorsa bile herhangi bir teknoloji üzerinde büyük gelişmeler kaydedecektir.

Beş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şeyBeş kameraya sahip LG V40 ThinQ hakkında her şey

Günümüzde en çok 4 modüllü kameraya sahip olan telefonlar söz konusu olduğunda, 16 adet kameraya sahip telefonun oldukça ilgi çekici olduğunu belirtmekte de fayda var. Yakın bir zaman içerisinde duyurulacak olan Nokia 9 bile kendi içerisinde 5 kameraya sahipken neredeyse üç katı kadar fazla kameraya sahip olan LG'nin bu patenti, ne işe yarayacağı konusunda soru işaretleri bırakıyor. Şirketin telefonlarındaki kamera sayısını arttırmak yerine telefonlarında performans iyileştirmeleri yaparak daha iyi hale getirme üzerinde çalışması mantıklı bir hareket olabilir. Çünkü diğer üreticiler artık telefonlarında performans konusunda üstün bir deneyim sunuyor. 

Sizce 16 kameralı bir telefona gerek var mı?


LG Watch W7 detaylarıLG Watch W7 detayları
100 Gün Şarj Süresi Sunan LG Watch W7 Duyuruldu100 Gün Şarj Süresi Sunan LG Watch W7 Duyuruldu
LG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya BaşladıLG G5 Oreo Tüm Dünyada Yayınlanmaya Başladı

PAYLAŞ