Let it Goat!, Yeni Flappy Bird Olmaya Aday - Haberler - indir.com

Let it Goat!, Yeni Flappy Bird Olmaya Aday

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Son günlerin en popüler yapımları arasında yer alan Let it Goat!, enerji patlaması yaşayan bir keçiyi kontrol etmeye çalışacağınız oldukça eğlenceli bir mobil beceri oyunudur.

8-bit'lik retro tarzda hazırlanmış grafikleri Flappy Bird'e benzer oynanışıyla dikkat çeken oyunda, yerinde duramayan ve sürekli olarak koşan bir keçiyi kontrol ederek karşısına çıkan engellere takılmadan ilerletmeniz gerekiyor.

Let it Goat!

Ağır temposuyla başlangıçta kolay gibi gelen oyun, ilerledikçe daha hızlı bir hal alacak ve keçiyi kontrol etmeniz de buna paralel olarak zorlaşacak. Farklı tasarımlara sahip olan bölümlerin yer aldığı oyundaki en önemli özellik ise; oynadığınız bölümü kaybettiğinizde otomatik olarak özçekim (selfie) çekilmesi. 

Oyunun en eğlenceli yanlarından birisi olan bu özellik, başarısız olduğunuz durumlarda yüzünüzdeki ifadeyi fotoğraflayarak sosyal ağlarda paylaşabilmeniz için galeriye kayıt edebiliyor.

Sadece eğlenmek isteyen ve boş zamanlarını keyifli bir oyunla geçirmek için mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Let it Goat! oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ