Lenovo'nun Üst Seviye Akıllı Telefonları Artık Türkiye'de! - Haberler - indir.com

Lenovo'nun Üst Seviye Akıllı Telefonları Artık Türkiye'de!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Lenovo'nun uzun zamandır akıllı telefonlarıyla Türkiye pazarında boy göstereceği konuşuluyordu. Bugün ülkemizde gerçekleştirilen resmi etkinlikte Lenovo, üst seviye akıllı telefonları Vibe Z2 Pro ve Vibe X2 modellerini tanıttı.

1799 TL fiyat etiketiyle Türkiye'deki tüketicilere sunulacak olan Lenovo Vibe Z2 Pro, 6 inch büyüklüğünde 2K ekrana sahip. 2.5 GHz hızında çalışan Snapdragon 801 işlemciden gücünü alan telefonun metal kasası 7.7 mm kalınlığında.

Lenovo Vibe Z2 Pro

3GB RAM ile desteklenen sistemine ek olarak Vibe Z2 Pro'da 4000 mAh gücünde batarya bulunuyor. Cihazın arka kamera16MP çözünürlük sağladığı gibi 4K video kaydı yapabiliyor.

1399 TL fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek olan diğer üst seviye akıllı telefon ise Lenovo Vibe X2 modeli. 5 inch'lik Full HD IPS ekrana sahip olan telefonda big.LITTLE tasarımını temel alan MediaTek MT6595m işlemci kullanılmış. Cihazda 1.7 GHz hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ile 2.0 GHz hızında çalışan 4 adet Cortex-A17 çekirdeğini iş yüküne göre sırası ile devreye sokabiliyor.

Lenovo Vibe Z2

Sınıfındaki en ince kalınlığa sahip olduğu belirtilen Lenovo Vibe X2'nin kasası farklı renkteki metal alaşımdan üretilmiş olup, 7.27 mm. kalınlığında. Ayrıca cihazda 2GB RAM, 32GB dahili hafıza, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 3G/4G desteği, Android 4.4 işletim sistemi ve VIBE arayüzü gibi özellikler yer alıyor.

Lenovo akıllı telefonların en önemli özelliklerinden biri de uygulamaları olacak. Lenovo'nun diğer akıllı telefonlarla kurduğu Wi-Fi bağlantısıyla fotoğraf ve doküman paylaşımına izin veren SHAREit uygulaması sayesinde Bluetooth'tan 40 kat daha hızlı aktarım yapılabiliyor. Üstelik resimler, notlar ve rehber de dahil telefonunuzda bulunan tüm bilgiler (iOS, Win8 ve Android dahil tüm platformlar) yeni Lenovo telefonlara sadece dakikalar içinde aktarılabilecek.





PAYLAŞ