Lenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Lenovo'nın yeni cihazı ThinkPad X12 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-11 23:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli teknoloji devlerinden Lenovo, geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirilen CES fuarında, tablete dönüşme özelliğine sahip olan dizüstü bilgisayar modeli ThinkPad X12'nin tanıtımı gerçekleştirildi. 

Teknoloji dünyasının adeta en önemli etkinliklerinden biri olan CES (Türkiye Elektroniği Fuarı) geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirildi. Birçok dev teknoloji markasının yer aldığı, yeni cihazlarını bu fuar aracılığı ile tanıtmış oldu. Bu markalar arasında Çin merkezli olan Lenovo'da yer alıyor. Başarılı isim Lenovo, yeni akılı gözlükleri ile beraber, tablet olarak da kullanılma özelliğine sahip olan Lenovo ThinkPad X12 Detachable dizüstü bilgisayarının tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni nesil teknoloji ürünü Derachable, Intel 11. nesil UP4 yonga setine ve 12.4 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. 

Lenovo yeni bilgisayar modellerini tanıttıLenovo yeni bilgisayar modellerini tanıttı

Lenovo'nun yeni cihazı ThinkPad X12 

12,4 inç büyüklüğünde ekran özelliğine sahip olan ThinkPad X12 Detachable, 5G desteği ile beraber geliyor. Şirket daha önce de piyasaya sürmüş olduğu Detachable dizüstü bilgisayarlarının tablete dönebilir olmasından dolayı yoğun bir ilgi gördüğü, bu yüzden de seriyi güncelleme istediklerinin bilgisi verildi. Lenovo, sadece yeni X12'yi değil aynı zamanda serinin bir önceki nesli olan ThinkPad X1 Carbon üzerinde de çeşitli iyileştirmeler yaparak, diğer ThinkPad serisi ile beraber kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

12,4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan ThinkPad X12, 5G bağlantı özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Şirket, bunlara ek olarak ThinkPad modellerine insan tanıma özelliği getirdiği, bu özellik sayesinde kullanıcılar dizüstü bilgisayarlarına dokunmadan oturum açma şansına da erişebilecek ve akıllı mavi ışık filtresinden de faydalanabilecek. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar ile kısıtlı olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 

ThinkPad X12 Detachable teknik özellikleri

  • Ekran: 12,4 inç FHD Gorilla Glass ekran 
  • İşlemci: Intel 4. nesil UP4 yonga seti 
  • RAM: LPDDR4x
  • Bağlantı: Wi-Fi 6, 5G



Lenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktıLenovo ThinkPad X1 Fold Türkiye'de satışa çıktı
Lenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacakLenovo Tab P11, Snapdragon 662’li olacak
Lenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldıLenovo'dan oyun konsolu ve laptop olabilen cihaz tanıtıldı

PAYLAŞ