Lenovo'dan uygun fiyata sıra dışı tablet - Haberler - indir.com

Lenovo'dan uygun fiyata sıra dışı tablet

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-08 09:45:48
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Lenovo, Yoga Book'un ardından şimdi de bu bilgisayarın uygun versiyonlu versiyonunu görücüye çıkardı. Hem dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen Yoga Book'ta Android ve Windows 10 işletim sistemleri yer alıyordu.

Lenovo'nun duyurduğu yeni hibrit bilgisayar Yoga A12'de ise sadece Android işletim sistemi bulunuyor. Hibrit bilgisayarın en göze çarpan özelliklerinden biri Halo olarak adlandırılan klavyeye sahip olması. Tuşların yer almadığı Lenovo Yoga Book'ta Halo klavye basıldığında dijital olarak ortaya çıkıyor.

Uygun fiyat isteyenlere özel!

Lenovo'nun kısa bir süre önce duyurduğu Yoga Book, dayanıklı ve güçlü özellikleriyle dikkat çekmekte. Ancak fiyat bakımından rakipleriyle olan yarışta geri kalabilir. Lenovo, bu yüzden bu ürününün eksik kaldığı segmenti tamamlayacak olan alternatifi tanıttı.

Lenovo, Android ve Windows 10'u bir araya getiren, ince kasasıyla ve kalemle etkileşime girebilmesiyle dikkat çeken Yoga Book'u tanıtmıştı. Şirket, benzer bir yaklaşımı yeni Android tabletinde de uyguluyor. Lenovo Yoga A12, Yoga Book'un tasarım unsurlarını ve fikirlerini 299 dolardan başlayan fiyatlarla sunuyor.

2.2 inç ekrana sahip olan Lenovo Yoga A12, Intel Atom x5 işlemci barındırıyor. Bu işlemciye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Tablette Android'in çoklu görevde üç sütunu yan yana kullanma imkanı sağlayan versiyonu bulunuyor.

Lenovo Yoga A12 yurt dışında 8 Şubatta satışa sunulacak.

Yoga A12, tıpkı Yoga ailesinin diğer üyeleri gibi, 360 derece bir menteşeye sahip. Böylelikle A12 tam anlamıyla bir tablet görüntüsüne kavuşabiliyor. Yoga A12, yurt dışında 8 Şubattan itibaren 299 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Tablet için koyu gri ve roze altın renk seçenekleri bulunacak.





PAYLAŞ