Lenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması Geldi - Haberler - indir.com

Lenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Katlanabilir akıllı telefon modellerini yakın zamanda görmemiz bekleniyor. Bu kapsamda üreticilerin bu teknolojiye yönelik çalışmaları olduğu biliniyor. Bu markalardan akla ilk gelen Samsung olurken diğer üreticiler de bu yönlü çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. 2016 yılında Haziran ayında ilk olarak Lenovo cephesinden bir katlanabilir ekrana sahip konsept bir model görmüştük. Daha sonrasındaki bir yıl içerisinde bu refine edilmiş modeli ortaya çıkarmış olsada şirketten konu ile alakalı bir açıklama gelmemiş ve model rafa kaldırılmıştı. Şimdi ise Lenovo’dan Weibo sosyal medya sitesinde bir kullanıcının sorusuna yanıt geldi.

Lenovo tarafından bu model için kullanıcıların biraz daha sabırlı ve beklemesi gerektiği ifade edilirken, ayrıca bu katlanabilir yapıya sahip modelin önümüzdeki aylarda tanıtılabileceği de ifade edildi. Lenovo’nun bu modeli hakkında henüz bir sızıntı yer almaması şirketin henüz bu cihaz için hazır olmadığı da anlamına geliyor. Şirket kesin bir sürümü öncesinde katlanabilir yapıya sahip bu modeli hakkındaki ayrıntı ve detayları önümüzdeki ay ile beraber yayınlaması bekleniyor. Bu yeni modelin ise ne gibi yenilikçi içeriklere sahip olacağı henüz bilinmiyor.

 

#lenovo #foldable pic.twitter.com/6IHqOT9m0S

— ???? ????️ ???? ???? ????  ???????? (@bang_gogo_) 26 Eylül 2018

 

 

Huawei’de Katlanabilir Modelle Geliyor

Sadece Lenovo değil pazarda yer alan köklü üreticilerin yeni nesil cihazlarda deneysel olarak katlanabilir ekrana sahipli cihazlar çıkartması bekleniyor. Bu markalardan olan Çinli üretici Huawei’nin CEO’su tarafından bir süre önce katlanabilir telefonların bilgisayarların yerini alabilecek en iyi cihaz olabileceği ifade edilmişti. Bu kapsamda Samsung ve Huawei’nin de katlanabilir modellerini önümüzdeki yıl tanıtması bekleniyor. 2018 ile beraber çentikli tasarım yapısı furyası sürerken 2019 ile beraber katlanabilir ekranların yılı olması beklentiler arasında bulunuyor. Bakalım bu ekranlar ne derece kullanışlı ve kullanım deneyimi olarak iyi bir seri olacak göreceğiz.  





PAYLAŞ