Lenovo'dan çerçevesiz telefon geliyor! - Haberler - indir.com

Lenovo'dan çerçevesiz telefon geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-09 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilgisayar modelleri ile bilinen Lenovo cephesinden yeni haberler var. Şirket Başkan Yardımcısı Chang Cheng tarafından yakın zamanda pazara giriş yapacak olan yeni amiral gemisi modellerine dair ilk görsel yayınlandı. Oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan bu yeni cihaz ekran çerçeve oranı olarak pazardaki en iddialı modellerden olacağa benziyor. Bu kapsamda Lenovo'nun yeni amiral gemisi modelinde yüzde 95'lik bir ekran çerçeve oranı görebilmemiz bekleniyor.

Lenovo sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir sonraki telefonumuzda hangi çerçeve oranı olacak' şeklinde bir soru yöneltildi. 80-84, 85-89, 90-94 ve 95 seçenekleri yer alan soruda yeterli cevap gelmesinden sonra görselleri yayınladı. Çin sosyal medya uygulaması Weibo'da yayınlanan bu görseller cihazın yan yana duran iki görselini gösteriyor. Görsellere göre yüzde 95'lik ekran çerçeve oranı bulunan modeller bir hayli dikkat çekiyor.

Neredeyse tamamen çerçevesiz bir yapıya sahip olan Lenovo'nun bu yeni amiral gemisi modellerinin tasarımı oldukça beğenilmiş durumda. Bildiğiniz üzere bu modelde çentikli tasarıma sahip olurken Vivo Apex gibi ekran gövde oranında iddialı olan diğer şirketlerin modelleri Lenovo karşısında neler yapacak bir hayli merak ediliyor.





PAYLAŞ