Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksel Kamera İle Gelecek - Haberler - indir.com

Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksel Kamera İle Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 13:32:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Amiral gemisi cihazları ile dikkatleri üzerine toplayan Lenovo cephesinden şimdi ise Z6 Pro modeli duyurulmaya hazırlanıyor. Modele dair en yeni detaylar gelmeye devam ederken şimdi ise Lenovo Z6 Pro cihazına dair bazı kamera özellikleri ortaya çıktı. Çin’in sosyal medya sitesi Weibo’da ortaya çıkan bir paylaşıma göre, Lenovo’nun bu yeni amiral gemisi modeli Z6 Pro’nun arkasında 100 megapiksel çözünürlüklü bir kamera göreceğiz. Bu yüksek çözünürlük ile beraber cihazla çekilen kareler yüksek detaya ve keskinliğe sahip olacak. Ancak Z6 Pro modelinde yer alacak olan 100 megapiksellik bu değer kaç kamera ile sağlanacak henüz bilinmiyor.

Lenovo Z6 Pro Kamera ile Ön Plana Çıkacak

Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyorLenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyor

Modelin henüz diğer özellikleri belli olmazken Lenovo tarafından paylaşılan bir videoda cihazın ön tanıtımı gözüküyor. Bu noktada kesin olarak yeni Z6 Pro kamera odaklı bir cihaz olmuş olacak. Bu yeni Lenovo Z6 Pro modelinin henüz ne zaman tanıtılacağı belli değilken, Türkiye’ye resmi olarak giriş yapması bekleniyor. En kısa süre içerisinde modelin Lenovo tarafından resmi olarak duyurulması ve kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bakalım piyasada birçok kamerası ile ön plana çıkan model bulunurken, Lenovo Z6 Pro cihazı, rakipleri karşısında ne gibi bir performans sergileyecek göreceğiz. Son olarak cihazın yüksek bir ihtimalle amiral gemisi donanım özellikleri sunması bekleniyor.  


Lenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa ÇıkıyorLenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa Çıkıyor

PAYLAŞ