Lenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Lenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-10 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bilinen marka Lenovo’nun 18 Aralık ile beraber piyasaya sunması beklenilen yeni akıllı telefon modeli Z5s’in kamerası hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Lenovo’nun bu yeni 5Zs model kamera ile çekildiği ifade edilen yeni bir fotoğraf yayınlandı. Bu yayınlanma ile beraber cihazın olası kamera detaylarına dair bilgiler ortaya çıkmış oldu. Lenovo tarafından 18 Aralık ile beraber piyasaya giriş yapması beklenilen yeni akıllı telefonu Lenovo Z5s’in amiral gemisi seviyesinde bir model olarak gelmesi bekleniyor. Bir süredir sızıntıları devam eden bu modelin çekmiş olduğu ifade edilen bir görsel ile beraber TENAA tarafında sızdırılan üçlü kamera sistemi cihazın detaylarını ortaya çıkarmış oluyor. Gelin şimdi belli olan Lenovo Z5s detaylarına göz atalım.

Lenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya Çıktı

Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi NetleştiLenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti

Lenovo Z5s Kamerası İle Dikkat Çekiyor

Bugün içerisinde Çin’in sosyal medya sitesi Weibo üzerinde paylaşılan bir görsel ile beraber cihazın yakınlaştırma özelliğinin öne çıkarıldığı gözüküyor. Bu noktada modelde yer alacak olan sensörlerin telefoto yakınlaştırma özelliğine sahip olması bekleniyor. Ayrıca bu cihaz ile çekildiği ifade edilen yayınlanan görsele göre doğal ve ten renginin iyi seviyede olduğu gözüküyor. Cihazın henüz kamera özellikleri ve detayları resmi olarak belli olmazken, cihazda yer alacak sensörler’den birisinin optik zoom ve diğerinin ise telefoto lens olarak yer alması bekleniyor. Kalan diğer iki sensörün ise derinlik ve geniş açı gibi özellikler sunması bekleniyor.

Arka yüzeyde üçlü kamera sistemi ile gelecek olan Lenovo Z5s modeli ön tarafta ise delikli ve çerçevesiz bir tasarım kullanacak. Bu yenilikçi ve çerçevesiz ekranı ile modeli piyasaya henüz yeni sürülen Samsung Galaxy A8s ve Huawei Nova 4 modellerine rekabet etmesi bekleniyor. Bakalım Lenovo Z5s kamera ve genel kullanımda bekleneni verebilecek mi göreceğiz.


Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı
Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!
Lenovo Z5s Üç Arka Kamera İle GelecekLenovo Z5s Üç Arka Kamera İle Gelecek

PAYLAŞ