Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-17 15:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Lenovo 18 Aralık tarihinde yeni telefonu olacak olan Z5s'i tanıtmaya hazırlanıyor. Ekrana gömülü kamerası ile birlikte Samsung ile kapışmaya hazırlanan firmadan büyük bir sürpriz geldi. Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!

Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!

18 Aralık tarihinde tanıtılacak olan bu yeni Lenovo cihazı, Samsung şirketinin amiral gemileri ile yarışacak. Cihaz son gelen bilgilere göre Ferrari SuperFast ile piyasaya iddialı bir şekilde giriş yapacak. İlk gelen bilgilere göre Z5s'te orta seviye bir Snapdragon işlemci kullanılacağı söylendi. Ancak Ferrari SuperFast adına uygun bir biçimde Snapdragon 845 işlemcisini kullanan son akıllı telefon olacak gibi görünüyor. Peki bu telefonda hangi özellikler bulunuyor?

Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi NetleştiLenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti

Lenovo Z5s'in Özellikleri

Lenovo şirketinin yeni çıkaracağı bu akıllı telefonun ne zaman ortaya çıkacağı henüz belli değil. Ancak iddialara göre Z5s modeli ile birlikte lansman yapılacak. Telefonun en önemli özelliği ise 12 GB gibi dev bir RAM ile gelecek olması. Bu derece RAM bulunduran bir cihazı, RAM konusunda hiçbir uygulama zorlamayacaktır. Ancak bu bilginin sızıntı olduğunu sizlere belirtelim. Yani cihaz 12 GB RAM ile birlikte gelmeyebilir. Adı oldukça uzun olan bu cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağı ise tam bir merak konusu. Çünkü şirketler son dönemde tasarım konusunda birbirleri içerisinde rekabette oldukları için, tüketiciler de farklı tasarım görmeye alıştı.

Akıllı telefonlarda yüksek RAM neden önemli?

Cihaz Snapdragon'un bir önceki üst seviye işlemcisi olan 845 işlemcisi ile 128 GB ROM seçeneğine sahip olacağı sızdırılmış. Ferrari ile anlaşmalı bir şekilde geliştirilmiş olan bu cihaz, Ferrari şirketinin kırmızı rengine sahip olacaktır. 5Zs ile aynı kasaya sahip olacağı düşünülen bu akıllı telefonun ön tarafında bulunan kameranın gömülü olacağı düşünülüyor. Bildiğiniz üzere son dönemlerde iyice alevlenen tasarım ve donanım yarışı, akıllı telefon üreticileri için farklı yollar izlemelerine sebep olabiliyor. Örnek vermek gerekirse çentikli tasarım döneminden yeni çıkmışken bu seferde Android cihazlarda, ekrana gömülü olarak gelen ön kamera ve ekran-kasa oranı ile dikkat çeken telefon tasarımları bulunuyor. 

Lenovonun bu yeni cihazını görmek için bir süre daha bekliyor olacağız.


Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı
Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!
Lenovo Z5s Üç Arka Kamera İle GelecekLenovo Z5s Üç Arka Kamera İle Gelecek

PAYLAŞ