Lenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Lenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 16:42:26
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni yıl ile beraber üretici markaların yeni akıllı telefon modellerinde üçlü kamera sistemleri görmeye başlayacağız. 2018 sonlarında Huawei şirketi Mate 20 serisi ile beraber üçlü kamera sistemine geçiş yapmıştı. Bu üçlü kamera amiral gemisi modellerinden olacak olan Lenovo Z5s hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Lenovo’nun bu yeni amiral gemisi bildiğiniz üzere ekrana entegre ön kamera sistemi ile geliyor. Bu noktada pazarda yer alan Huawei Nova 4 ve Samsung Galaxy A8s gibi modellere rakip olarak gelecek. Lenovo Z5s ön tasarım noktasında kızaklı ve çentikli tasarım yerine çerçeveleri olabildiğince inceltmeyi tercih etmiş durumda. Bu noktada ise su damlası yapısına sahip çentik alanını görebiliriz.

Lenovo Z5s Resmi Tanıtım Tarihi

Lenovo S5 Pro modelinin özellikleri ve fiyatıLenovo S5 Pro modelinin özellikleri ve fiyatı

Lenovo’nun bu yeni modeli hakkında yayınlanan bir postere göre Lenovo Z5s modelini resmi olarak 6 Aralık tarihinde göreceğiz. Cihazın tanıtılmasına artık sayılı günler kala modelin 3C, TENAA ve MIIT gibi sertifikaları hazır hale getirilmiş durumda. Cihaz hem tasarım hemde özellikleri bakımında iddialı ve güçlü modellerden birisi olacak. Tahmini olarak ortaya çıkan teknik özelliklerine göz atacak olursak modelde 6.3 inçlik Full HD+ bir ekran göreceğiz. İşlemci gücü tarafında henüz Qualcomm’un tanıtılmamış olan Snapdragon 850 modeli ile gelmesi bekleniyor. 3210 mAh’lik bir pile sahip olacak cihazın arka yüzeyinde üçlü kamera sistemi bulunacak.

Cihazın daha öncelerinde ortaya çıkan arka yüzey tasarımının ise Huawei’nin P20 Pro modeline bir hayli benzerlik gösterdiği biliniyor. Bakalım Lenovo’nun üst segmente hitap edecek olan bu yeni akıllı telefon modeli gerek tasarım gerekse donanım tarafında neler sunacak 2 gün sonra gerçekleşecek olan resmi tanıtımla beraber göreceğiz. Cihazın satış fiyatı henüz bilinmezken modelin ülkemizde de satışta olması bekleniyor.  


Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi NetleştiLenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti
Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı
Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!

PAYLAŞ