Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti - Haberler - indir.com

Lenovo Z5 Pro Tanıtım Tarihi Netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sızıntıları bir süredir süren modellerden olan Lenovo’nun yeni Z5 Po modeli için resmi tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Lenovo Z5 Po modelini son olarak Çin de gerçekleştirilen bir etkinlik ile beraber görmüştük. Model çerçevesiz bir  yapı ve çentiksiz olarak gelirken sürgülü sisteme sahipti. Bu sürgülü sistem ile oldukça ince çerçeve kullanılan modelin sürgü kısmında ise hem ön hem de arkak kameralar yer alıyor. Oldukça şık ve dikkat çekici tasarıma sahip olarak gelen Lonovo Z5 Pro için 1 Kasım tarihinde resmi lansman’nın gerçekleşmesi bekleniyor.  Lenovo’nun bu yeni amiral gemisi öncesinde S5 Pro modelini tanıttığını hatırlatalım.

Lenovo Z5 Pro

Bu yeni amiral gemisi pazarda yer alan Xiaomi Mi Mix 3 ve Honor Magic 2 gibi modellere direkt bir şekilde rakip olacak. Teknik detaylar noktasına geldiğimizde Lenovo Z5 Pro’nun 6.5 inç ekran büyüklüğü ile 2280 x 1440 piksel bir çözünürlük sunması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 845’i kullanacak olan modelde 6 ve 8 GB RAM seçeneklerini görüyoruz. Depolama tarafında 64, 128 ve 256 GB dahili depolama sunacak olan cihazda 4000 mAh’lik büyük bir batarya bulunacak. Cihazın arka yüzeyinde ayrıca 20 + 16 megapiksel olarak çift kamera sistemini görüyoruz. Ayrıca model tıpkı Mi Mix 3’te olduğu gibi ekrana entegre parmak izi teknolojisi ile gelecek.

Resmi olarak çıkışını yapacak olan modelin global pazarda da yer alması bekleniyor. Son zamanlarda çıkış yapan sürgülü ve çerçevesiz modeller arasına girecek bu modelin sunmuş olduğu tasarım ve donanım özellikleri ile dikkat çekmesi bekleniyor. Lenovo’nun bu yeni amiral gemisi modeli Z5 Pro’yu resmi olarak 1 Kasım tarihinde göreceğiz. Bakalım model ne gibi yeni teknolojilere sahip olacak göreceğiz.





PAYLAŞ