Lenovo Z5 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Lenovo Z5 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-28 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnce çerçeve tasarımı ve sürgülü kamera sistemine sahip olması beklenen yeni Lenovo Z5 Pro için tanıtım tarihi ortaya çıktı. Lenovo World 2018 etkinliğin de ilk defa gözüken bu modelin tanıtım tarihi henüz belli olmamıştı. Ancak gelen yeni bilgilere göre Lenovo’nun bu yeni iddialı modelini 11 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik ile göreceğiz. Bir süredir sızıntıları devam eden yeni Lenovo Z5 Pro modelinin donanım tarafında olduğu kadar tasarımı ile de dikkat çekmesi bekleniyor. Bu yeni modelde oldukça ince çerçeveleri görürken ayrıca cihazda sürgülü kamera sistemi bulunacak. Bu sürgülü kamera ile modelin hem arka hemde ön kamerası kullanılmış olacak.

Lenovo Z5 Pro Özellikler

Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacakYeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak

Lenovo Z5 Pro’da yer alacak donanım özelliklerine gelecek olursak ise cihazda 2280 x 1440 piksel çözünürlüklü 6.5 inç AMOLED bir panel yer alacak. İşlemci tarafında Snapdragon 845’in güç vereceği bu modelde 8 GB’lık bir RAM belleği yer alması bekleniyor. Android 8.1 işletim sistemine sahip olacak olan modelin depolama kapasitesi tarafında 128 GB olacağı bekleniyor. Kızaklı kamera sistemi ile dikkat çeken modelin kamera özelliklerinde ise 16 megapiksellik F2.0 diyafram değerli ve 20 megapiksellik yine F2.0 diyafram değerine sahip çift arka kamera yer alması bekleniyor. Ön tarafta ise 25 megapiksellik bir selfie kamerası görüyoruz. Arkada yer alan kamera ayrıca 4K’da 30 FPS video desteği sunabilecek.

Bluetooth 5.0 teknolojisi ile beraber USB-C bağlantı seçeneğini bu modelde göreceğiz. Parmak izi sensörünün ekrana entegre olması beklenirken bu güvenlik seçeneğine ek olarak yüz tanıma sisteminin de bulunması bekleniyor. Yeni Lenovo Z5 Pro’nun satış fiyatı ise henüz belli olmuş değil. Bakalım model 11 Ekim ile beraber tanıtıldığında ne derece bir ilgi odağı olacak göreceğiz.  


Lenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması GeldiLenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması Geldi

PAYLAŞ