Lenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

Lenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler bilgisayar üreticisi Lenovo’nun geçtiğimiz haftalarda güçlü bir amiral gemisi modeli tanıttığı biliniyor. Lenovo Z5 Pro GT olarak karşımıza gelen bu cihaz sunmuş olduğu teknik özellikler ile öne çıkan bir model oluyor. Güç tarafında içerisinde Qualcomm’un Snapdragon 855 çipsetini barındıran cihazda 12 GB RAM bulunuyor. Aralık ayının son günlerinde resmi olarak tanıtılan bu ürün hem donanım hem de sunmuş olduğu tasarımı ile dikkat çeken bir cihaz oluyor. Ekran tarafında da tamamen çerçevesiz bir yapı ile sunulan cihaz kızaklı bir yapıyla gelerek çentikli alanı kaldırmış oluyor.

Lenovo Z5 Pro GT’nin arka yüzeyinde 16 + 24 megapiksel olarak çift kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafta ise 16 megapiksellik tek bir kamera görüyoruz. Snapdragon 855 işlemcisini kullandığını söylediğimiz bu modelin 512 GB’lık bir depolama alanı bulunuyor.

Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyorLenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

Lenovo Z5 Pro GT

Şimdi ise söz konusu bu modelin 29 Ocak ile beraber Çin’e özel olarak satışa çıkacağı ifade ediliyor. Snapdragon 855 işlemcisini kullanan ilk akıllı telefon modeli Z5 Pro GT olacakken öncülük tarafında Samsung’un önüne geçmiş olacak. Bu kapsamda Samsung’un en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S10 modelinin 20 Şubat ile beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor. Tarihlerde herhangi bir erteleme söz konusu olmaz ise Lenovo bu durumdan üstün şekilde ayrılacak anlamına geliyor. Lenovo Z5 Pro GT’nin 12 GB RAM olan versiyonu 640 dolar seviyesinde olurken 6 GB RAM versiyon ise 390 dolar satış etiketine sahip olacak.

Lenovo Yoga ve ThinkPad Modelleri Yenilendi

Bakalım Lenovo’nun bu hamlesine Güney Koreli şirket Samsung nasıl bir yanıt verecek resmi olarak 20 Şubat tarihi ile beraber göreceğiz. Ayrıca Samsung’un üç farklı versiyon olarak Galaxy S10 ailesini süreceğini belirtelim.  


Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini TanıttıLenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı
Lenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldıLenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldı
Lenovo Yoga ve ThinkPad Modelleri YenilendiLenovo Yoga ve ThinkPad Modelleri Yenilendi

PAYLAŞ