Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor - Haberler - indir.com

Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-19 19:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Daha lansman tarihi açıklanmayan Lenovo'nun yeni amiral gemisi Z5 Pro'nun AnTuTu testlerindeki sonuçları ortaya çıktı. Şirketin yeni amiral gemisi Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı

Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro TanıtıldıÇerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5 Pro Tanıtıldı

Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

Yılın en çok beklenen akıllı telefonları tanıtılmaya başlandı. Hem lansman tarihlerini resmi olarak açıklıyorlar hem de bu telefonlara dair birçok bilgi bizlere sunuluyor. Özellikleri ve tasarımı ile dikkat çeken bu yeni telefonlar gerçekten kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından birisi olan Lenovo Z5 Pro modeline dair AnTuTu sonuçlarının ortaya çıkması ile birlikte kullanıcıların dikkati biraz daha bu telefona doğru yönlenecekmiş gibi duruyor. Çünkü telefon rakiplerine bu testte toz yutturuyor. Dünyanın ilk Snapdragon 855 model işlemcisine sahip olacak olan akıllı telefon Lenovo Z5 Pro, tanıtıldı. Üstelik bu cihaz, dünyanın ilk 12 GB RAM'ine sahip olacak akıllı telefon unvanını elinde tutuyor.

Lenovo Z5 Pro modeli dünyanın ilk Snapdragon 855'li akıllı telefonu olacak. Ayrıca bellek konusunda da tam tamına 12 GB RAM'e sahip olacak. Cihazın sentetik test sonuçlarının da fazlasıyla merak edilmesine sebep olmuştu. Aslında özelliklerine ve RAM'ine bakıldığında merak etmemek elde değil. Test sonuçlarına bakıldığında, piyasada bulunan hiç bir cihaz Lenovo Z5 Pro ile karşılaştırılacak donanıma sahip olmadığını görüyoruz. Çünkü Lenovo Z5 Pro testlerde rakiplerine toz yutturuyor. Özellikle Mate 20, iPhone XS, XS Max gibi telefonları gerisinde bırakarak kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

Ortaya çıkan bu sonuçlara bakıldığı zaman, Snapdragon 855 işlemcisi beklentilerimizi fazlasıyla karşıladığını görüyoruz. Cihaz testlerde 368,480 gibi inanılmaz bir puan almayı başarmış. Lenovo Z5 Pro diğer amiral gemilerine göre %25 daha fazla performans artışı sağlarken Huawei Mate 20 modeline toz yutturuyor. Huawei Mate 20 modeli 309,425 puanda bulunurken Lenovo Z5 Pro, cihazın ulaşamayacağı kadar yüksek bir puana sahip. Ayrıca Lenovo Z5 Pro, Apple şirketinin 'en iyi işlemci' olarak tanımlanan A12 işlemcisini de geride bırakmayı başarmış. Zaten Qualcomm ve Apple şirketinin arası açıkken bu test  sonuçları, Apple şirketine bir darbe daha vuruyor.


Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!Lenovo, kasasız dükkanını bu sefer Pekin'de açtı!
Lenovo Z5s Üç Arka Kamera İle GelecekLenovo Z5s Üç Arka Kamera İle Gelecek
Lenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya ÇıktıLenovo Z5'in Önemli Detayı Ortaya Çıktı

PAYLAŞ