Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyor - Haberler - indir.com

Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-25 14:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Yeni kulaklık modeli ile dikkat çeken Lenovo, yüksek kalitede ses vaat ediyor. İşte yeni kulaklık modeli Yoga ANC ile ilgili detaylar. 

Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı

Lenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini TanıttıLenovo, Google Asistan Desteğine Sahip Olan Masa Saatini Tanıttı

2019 Mobil Dünya Kongresi'nde yer alan Lenovo, bu kongrede yeni kablosuz kulaklığının tanıtımını gerçekleştirdi. Yoga ANC adını alan yeni kablosuz kulaklık, kulak üstü kulaklık tercih edenler için oldukça ideal durumda. hibrit olmasının yanı sıra elektronik gürültüyü önleme özelliği ile dikkat çeken cihaz, kullanıcılara yüksek kalitede ses sunuyor. Üstelik kulaklığın üstüne yerleştirilmiş olan fiziksel tuşlar, kullanımı kolaylaştırdığı gibi ses azaltma ya da farklı işlevlerin kolay bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor. Bu açıdan özellikle oyun oynarken ya da ekranda farklı bir iş ile meşgul olurken kullanıcıların bilgisayar üzerinden ayarlar ile uğraşmasına gerek kalmadan kolay bir şekilde sese hükmetmesi mümkün duruma geliyor.

Yeni kulaklık Smart Voice Pickup özelliği ile geldi!

Yeni kulaklık modelinde Smart Voice Pickup özelliğini de kullanıcılara sunan Lenovo, daha iyi kalitede konferans görüşmelerinin yapılmasını sağlıyor. Üstelik müzik dinlerken dahi farklı görüşmelerin yapılabilmesi mümkün olduğundan dolayı kullanıcıların kulaklık modeli ile aynı anda farklı sesleri karıştırabilmesi mümkün durumda.

Kulaklığın kullanımı noktasında da işleri oldukça kolaylaştıran Lenovo, katlanabilir bir tasarım tercih etmiş. Böylece kulaklığın taşınma ya da kullanım dışı kaldığı durumlarda katlanarak az bir alan kaplamasını sağlamak mümkün. Bluetooth 5 desteği ve USB-C girişi ile farklı bağlantı ve kullanım imkanı sağlayan kulaklığın ancak Haziran ayında satışa çıkacağı belirtiliyor. 158 Euro etiket fiyatına sahip olacak kulaklık Amerika Birleşik Devletleri'nde ise temmuz ayı itibariyle satışta olacak ve Amerika'daki satış fiyatı 179 dolar olacak. 

Lenovo Yoga ve ThinkPad Modelleri Yenilendi


Lenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa ÇıkıyorLenovo Z5 Pro GT Samsung'dan Önce Satışa Çıkıyor

PAYLAŞ