Lenovo Yoga A940 İncelemesi - Haberler - indir.com

Lenovo Yoga A940 İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019’un geniş ürün yelpazesine sahip teknoloji markalarından birisi olan Lenovo cephesinden yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. Çinli marka bu noktada rakip şirketlerin portföylerinde yer alan cihazlardan esinlenerek yepyeni oldukça güçlü bir ürününü pazara sunmaya hazırlanıyor. 27 inçli sahip olduğu ekranla hepsi bir arada formatlı bu yeni Lenovo Yoga A940 bilgisayarı Surface Studio gibi özel bir çizim moduna da sahip olarak geliyor. Cihazın ekranının çizim moduna geçiş yapması için özel bir menteşe sistemi bulunuyor. Bu yeni model daha çok içerik oluşturuculara hitap edecekken, modelle beraber kalem ve hassasiyet kadranı da kullanıcılara sunuluyor. Ekranın kenarına yerleştirilen bu söz konusu kadran aksesuarı ile içeriklerin ayarlanması veya manipüle gibi çalışmalar rahat bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Lenovo Yoga A940 Dikkat Çekici Özellikler

Lenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya ÇıktıLenovo Z5s Kamera Detayları Ortaya Çıktı

Modelin sunmuş olduğu teknik detaylara gelecek olursak cihazda 27 inçlik QHD ve 4K olarak iki farklı çözünürlük seçeneği bulunuyor. Her iki ekran paneli de Dolby Vision HDR teknoloji desteğine sahip olurken, kullanıcılar çizim modu için ekrana 25 derecelik bir eğim verebiliyor. Lenovo’nun bu yeni modeli güçlü sekizinci nesil Intel Core i7 işlemcisine sahip olarak geliyor. RAM seçenekleri tarafında 32 GB’a kadar yükselen model depolama tarafında ise 512 GB PCle SSD veya 2 TB HDD olarak genişletilebiliyor. Grafik işlemcisi tarafında ise AMD Radeon RX 560 kullanılan model bağlantı seçeneklerinde oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Bu kapsamda model üzerinde dört adet USB 3.0, iki adet USB 2.0, bir adet USB 3.1 ve son olarak üçü bir arada kart okuyucusu bulunuyor.

Lenovo S5 Pro'dan ilk sızıntılar

Modelle beraber sunulacak olan hassasiyet kadranı Yoga 940 modelinin her iki tarafına da yerleştirilebilir sistemle geliyor. Lenovo’nun bu kadranında Adobe Photoshop’ta fırça boyutu, kalem ucu ve opaklık gibi ayarlar yapılabiliyor. Ayrıca Lightroom, Word, PowerPoint, Excel gibi uygulamalar için de kadranın destek sunduğu ifade ediliyor. Bilgisayarın alt bölümünde akıllı telefonlar için şarj docku bulunurken bu kısma fare ve klavye konumlandırılması da mümkün oluyor. Lenovo’nun bu yeni Yoga 940 modelini Mart ayı ile beraber 2349 dolar fiyat etiketinden satışta göreceğiz.


Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!Lenovo Z5s Ferrari SuperFast'ın özellikleri sızdırıldı!
Tasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s TanıtıldıTasarımıyla Dikkat Çeken Lenovo Z5s Tanıtıldı
Lenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyorLenovo Z5 Pro, AnTuTu puanı ile toz yutturuyor

PAYLAŞ