Lenovo yeni etkinliğinin tarihini duyurdu - Haberler - indir.com

Lenovo yeni etkinliğinin tarihini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Yılın son çeyreği teknoloji dünyası için her seferinde birçok etkinlik ile ve tanıtım ile dolu olarak heyecanla geçiyor. Bu yıl da pandemi sebebi ile üretimin azalmasına ve stokların tükenmesine rağmen birçok firma yeni ürünlerini bizlere tanıtmaktan vazgeçmedi. Önümüzde iPhone 12’lerin tanıtılacağı Apple’ın ‘Merhaba, Hız’ etkinliği dururken Lenovo‘Teknoloji Dünyası’ isimli etkinliğinin 28 ve 29 Ekim’de düzenleneceğini bildirdi.

Lenovo: Herkes için daha akıllı teknoloji!

Önce Motorola, sonra da Lenovo resmi Twitter hesaplarının yapmış oldukları paylaşımlar ile varlığı netleşen etkinlik 2 gün sürecek. Bu yıl malum pandemi koşulları nedeniyle sanal olarak gerçekleştirilecek etkinliğe dileyenler buradan kayıt olabilir. Şirket, endüstri liderleri ve şirket içinden uzmanlar gibi birçok yetkilinin yapacağı ufuk açıcı konuşmaların yanı sıra yeni duyurular, ürünler ve özel içerik vaat ediyor.

Samsung yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon patenti aldıSamsung yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon patenti aldı

Join us virtually Oct 28th & 29th for #LenovoTechWorld and be a part of shaping the future of technology.

❤️ this tweet for free registration & a reminder to tune-in the day prior to the event. — Lenovo (@Lenovo) October 12, 2020

 

İlk günkü etkinliğin teması pandemi koşullarından etkilenen şirketlerin teknoloji sayesinde nasıl ayakta kalabildiği olurken, ikinci günyeni teknolojilerin günlük hayatımızı ve geleceğimizi nasıl değiştirdiğini konu alan bir tema ile başlayacak. Bu sebeple şirketin iş, eğitim, uzaktan çalışma, eğlence ve oyun gibi birçok kategoride yenilikçi ürünlerini tanıtması bekleniyor.

Lenovo, cihazlarını kullanmakta olan kullanıcılarını ilginç teknolojiler ve ürünler konusunda genellikle hayal kırıklığına uğratmıyor. Ancak geçtiğimiz yıllardan edindiğimiz tecrübelere göre tanıtılan bazı ürünlerin satışa çıkmaması da öne çıkan bir ihtimal. 



PAYLAŞ