Lenovo ve LG'den ortak tablet! - Haberler - indir.com

Lenovo ve LG'den ortak tablet!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 09:05:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Katlanabilir ekranlar konusunda bu günlerde oldukça önemli adımlar atılıyor. Görünüşe göre katlanabilir ekranlı tabletler, gelecekte kesinlikle karşımıza çıkacaktır. Güney Kore'den gelen bazı bilgilere göre bu tabletlerden ilki, LG yapımı katlanabilir ekrana sahip Lenovo tabletler olabilir.

Lenovo ve LG'den ortak tablet!

Açıldığı zaman 13''lik bir ekrana sahip olacak olan bu tabletler, kapatıldığı zaman 8 veya 9 inç boyuta sahip olması bekleniyor. LG, katlanabilir tabletlerin, katlanabilir akıllı telefonlara göre daha fazla ilgi gördüğünü iddia ediyor. Katlanabilir telefonların katlandığını neredeyse ortadan yok olduğunu söyleyen LG, tabletlerin bu sorunu ortadan kaldırdığını söylüyor. LG Display, üretilecek olan bu tabletleri Dell ve LG Electronics'e satmak istiyor. Gelecekte piyasada olması beklenen bu tabletler, dayanıklı ekran malzemesi üretmek açısından daha kolay olacaktır. Çünkü akıllı telefonları günlük yaşantımızda birçok kez katlayıp açabiliriz fakat tabletler daha az kullanıldığı için bu sıklık aynı oranda düşecektir. 

Yeni LG V40 ThinQ Detayları SızdırıldıYeni LG V40 ThinQ Detayları Sızdırıldı

Katlanabilir cihazlar konusunda şirketlerden raporlar gelmeye devam ediyor fakat henüz faaliyete geçmiş bir katlanabilir cihaz yok. Gelecek zamanlarda bu cihazları sıklıkla görebiliriz. Hatta teknoloji devi Samsung, ilerleyen zamanlarda katlanabilir akıllı telefonunu çıkartacak. Fakat LG'ye göre kullanıcılar katlanabilir akıllı telefonlardan daha çok katlanabilir tabletlere ilgi duyuyor. Bu da şirketi katlanabilir tabletlere yönlendirmiş olabilir veya şirket katlanabilir akıllı telefon konusunda dişli rakipleri görünce "Biz de katlanabilir tablet yapalım" demiş olabilirler. Tam olarak detayları bilemiyoruz fakat ilerleyen zamanlarda şirket bununla ilgili resmi bir açıklama yapabilir. Resmi açıklama yapılmadığı sürece bu bilgiler tamamen söylentiden ibaret olacaktır.


Toplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ SızdırıldıToplamda 5 Kameralı LG V40 ThinQ Sızdırıldı
Lenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması GeldiLenovo'dan Katlanabilir Telefon Açıklaması Geldi
LG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu YayınlandıLG V40 ThinQ İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

PAYLAŞ