Lenovo S5 Pro'dan ilk sızıntılar - Haberler - indir.com

Lenovo S5 Pro'dan ilk sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 11:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Lenovonun yeni modeli Lenovo S5 Pro sürekli meraklandırarak gündeme geliyor, Resmi açıklamalara göre Lenovo S5 Pro ile tanışmamıza çok az kaldı.

Akıllı telefon dünyasına katılan ve adını iddialı isimlerin arasına yazdırmayı başaran Lenovo, S5 Pro ile uzun zamandır gündemden düşmüyor. Resmi açıkalamalara göre yeni telefonun çıkmasına çok az kaldı. Lenovo S5 Pro, resmi olarak yapılan paylaşıma göre 18 Ekim tarihinde resmi olarak lanse edilecek. Bu açıdan çok fazla beklenmeyecek telefon, merak edilen sürgülü Z5 Pro modelinden farklı olduğu söyleniyor. Bu konuda büyük bir karmaşa varken, sağlam kaynaklar Z5 Pro ile S5 Pro modellerinin ayrı telefonlar olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz gün çekilmiş örnek fotoğrafları paylaşılan yeni telefon, dörtlü arka kamera sistemine sahip olacağı da söylenerek gündemden tekrar düşmüyor. Gördüğümüz kadarıyla arka kamera sistemiyle 2 kat optik yakınlaştırma sunacak olan telefon, burada yapay zekadan bolca yardım alıyor. Önünde iki adet özçekim kamerası yer alan telefon, bunun haricinde pek bir detay içermiyor.

Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5'e Ait İlk Görüntüler!Çerçevesiz Ekranlı Lenovo Z5'e Ait İlk Görüntüler!

Sızdırılan bilgiler Z5 Pro içinde geçerli!

Merakla beklenen telefon sürgülü kamera sistemi üzerine düşünülüyor.  Bu açıdan çok merak edilen Lenovo Z5 Pro, 6,5 inç 2280×1440 piksel çözünürlüğünde geniş bir ekran sunuyor. Model gücünü ise Snapdragon 600 serisi işlemci ve 6 GB / 8 GB RAM’den alıyor. 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri bulunan Z5 Pro, 4.000 mAhpile sahip. Arkasında 20 + 16 megapiksel çiftli kameranın yer aldığı söylenen model, son zamanların en çok özenilen özelliği olan ekrana entegre parmak izi teknolojisini de bünyesinde taşıyor. 

Z5 Pro’nun ne zaman tanıtılacağı ise henüz bilinmiyor.

 


Lenovo Z5 çerçevesiz telefon piyasasına yeni bir soluk getiriyorLenovo Z5 çerçevesiz telefon piyasasına yeni bir soluk getiriyor
Lenovo Z5 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belli OlduLenovo Z5 Pro İçin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ