Lenovo S5 Pro modelinin özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Lenovo S5 Pro modelinin özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 13:00:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde sızıntılarını paylaştığımız ve gündeme sık sık gelen Lenovo S5 Pro modeli, fiyat detayıyla da karşımıza tekrardan geldi. Merak edilen modelin özellikleri ve satış fiyatı ortaya çıktı.

Lenovo S5 Pro, gelen bilgilkere göre 18 ekim tarihinde lanse ediliyor. İşte bu merak edilen yeni model, sızdırılan bir fotoğrafa bakılırsa 6GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunarken yaklaşık 332 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bunun modelin temel versiyonu olduğu iddia ediliyor. Resmi kayıtlara bakılırsa beklenen akıllı telefona gücünü Snapdragon 660 işlemcisi veriyor. 332 dolar fiyat etiketinin Snapdragon 660 işlemcili bir telefon için yüksek bir fiyata sahip olduğu söyleniyor. Çünkü aynı fiyata Snapdragon 710 işlemciye ve 128 GB depolama alanına sahip modelleri de aynı zamanda mevcut.

Lenovo S5 Pro'dan ilk sızıntılarLenovo S5 Pro'dan ilk sızıntılar

Geçtiğimiz günlerde tasarımı da ortaya çıkan Lenovo S5 Pro, bu modelde çentik'siz ve ince çerçeve furyasına katılarak ince bir ekran çentiği ve ince çerçeveler üzerine kuruluyor. Ön kamerasında 20 megapiksel'e sahip çözünürlükte iki tane özçekim kamerası bulunurken, arka tarafında ise çiftli kamera taşıyor. 20 megapiksel F1.8 + 12 megapiksel kamera özelliğine sahip olacak bu telefon, telefonu aldığımızda en güncel android versiyonu olan 8.1.0 ile karşımıza çıkacak.

Son zamanların en çok konuşulan modelleri arasında!

6,18 inç boyutuna sahip, 2246×1080 piksel ekran üzerine kurulan bu yeni model, 128 GB dahili depolamaya sahip. 3.500 mAh pilinin olduğu belirtilen Pro, orta seviyede güçlü bir rekabete hazırlanıyor. Bu açıdan işi oldukça zor olan telefon, fiyat performans konusunda fark yaratması takipçiler tarafından bekleniyor.

 



PAYLAŞ