Lenovo Moto Z2 Play Batarya Özellikleri Belli Oldu - Haberler - indir.com

Lenovo Moto Z2 Play Batarya Özellikleri Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 20:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Lenovo kapsamında üretilmeye devam eden Moto Z serisi akıllı telefonların yeni versiyonları henüz resmi bir şekilde açıklanmadı. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre cihaz hakkında yeni sızıntı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bir Twitter hesabı tarafından paylaşılana göre Lenovo Moto Z2 Play modelinde olması beklenen pil miktarı ve diğer bazı detaylar ortaya çıktı. Şirket tarafından duyurulana göre Moto Z2 Play modelinde 3000 mAh değerinde büyük bir bataryanın bulunacağını ve bu pilin çıkarılamayan bir yapıda olacağı ifade edildi. İlk orijinal model Moto Z Play'de ise 3510 mAh bir pilin kullanıldığını hatırlatalım.

Yeni versiyon ile beraber pil oranı yaklaşık olarak yüzde 15 oranında azalacağa benziyor. Diğer yandan Moto Z2 Play modeli ile gelmesi beklenen teknik detaylara göre selefi modele göre daha güçlü bir cihaz göreceğiz. Bu noktada 5.5 inç büyüklüğe sahip 1080p çözünürlüklü Full HD bir ekran olması beklenirken sekiz çekirdekli Qualcomm mimarili Snapdragon 626 işlemcisinin kullanılması düşünülüyor. 64 GB dahili depolamanın yanı sıra 4 GB RAM belleğinin bulunması beklenen cihazda otomatik odaklama özelliğine sahip 12 megapiksel çözünürlüklü bir arka kameranın eşlik etmesi bekleniyor.

Tekrardan tasarlanmış parmak izi tarayıcısına sahip olacak olan model MotoMods uyumluluğuda sağlayacak ve zengin teknolojik özellikler ile geleceğini söyleyebiliriz. Tüm bu bilgiler sonrasında Moto Z2 Play modelini ve bu model ile beraber Moto Z2 ve Moto Z2 Force modellerinin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor. Bu resmiyet için Haziran ayı işaret edilirken, üç modelinde kutu içerisinden Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile çıkacağı söyleniyor.





PAYLAŞ