Lenovo Moto Z2 Force İle Kulaklık Girişi Tekrar Dönüyor - Haberler - indir.com

Lenovo Moto Z2 Force İle Kulaklık Girişi Tekrar Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-19 20:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz sene piyasaya giren Lenovo'nun Moto Z Force serisi akıllı telefonun devamı yakın zamanda gelecek. Geçtiğimiz günlerde haberinide yaptığımız modelde büyük kapasiteye sahip bir pil miktarının kullanılacağı ifade ediliyordu. Şimdi ise yüksek çözünürlüklü, daha iyi kameraya sahip Moto Z Force 2 modeli hakkında detaylar gelmeye başladı. Kırılmaz bir cama sahip olması beklenen yeni modelin Android Authority sitesinde belirtildiğine göre bazı yeni önemli bilgileri ortaya çıktı. Yeni Moto Z Force 2 modeli ile Motorola, kulaklık jakını tekrardan cihazına getirecek gibi duruyor.

Standart ve ilk cihaz olan Moto Z modeli genel kasa yapısı oldukça ince olduğundan dolayı Lenovo bu modelinde 3.5 mm kulaklık jak girişine yer vermemişti. Fakat oldukça kalın yapısıyla yine Z Force modelinde de jak girişine yer verilmemesi pekte anlaşılmamıştı. Ancak selefi modeline göre daha ince olacak olan Moto Z2 Force cihazının 5.99 mm kalınlığa sahip olması bekleniyor ve Lenovo'nun bu cihazında kulaklık jak girişine yer vermesi bekleniyor. Sızan görsellere görede 3.5 mm jak girişi haricinde cihazın arka yüzeyinde çift lensin olması dikkatleri çekiyor.

Özellikle 2017 yılının amiral gemileri modellerinde gördüğümüz çift kamera sisteminin Lenovo'nun yeni akıllı telefon modeli Moto Z2 Force'da da kullanacağa benziyor. Çift kamera haricinde gücünü Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisinden alması beklenen cihazın Moto Z ile beraber sunulan aksesuarlar ile de destekleneceği belirtiliyor. Bu aksesuar destekleri ile de bağlantı noktaların aynı şekilde muhafa edilmesi de söz konusu olacak gibi duruyor. Moto Z Force cihazları ABD üzerinde mobil operatör olan Verizon kapsamında satışa sunulmuştu ancak, Moto Z2 Force ile böyle bir engellemenin olmayacağı ve normal olarak satışa çıkacağı belirtiyor.





PAYLAŞ