Lenovo Mirage Solo VR'ını 11 mayısta satışa sunacak! - Haberler - indir.com

Lenovo Mirage Solo VR'ını 11 mayısta satışa sunacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-16 16:10:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

VR kullanımı oldukça yoğun talep gören bir piyasa haline geldi. Kullanıcılar için harika bir sanal gerçeklik deneyimi sunan bu ürün, her geçen gün daha fazla geliştiriliyor ve değişiyor. Bu sene çıkması beklenen oldukça fazla VR var, bunlardan en çok dikkat çekenlerden biri Lenovo'nun sene başında duyurduğu VR'ı olmuştu.

2018 başından bir duyuru yapan Lenovo, içi CES'te kullanılacak ve  akıllı telefonlara ihtiyaç duymayan kullanılan ilk bağımsız Daydream VR kulaklık olan Mirage Solo'yu duyurmuştu. Bu VR içinde 2018 ortası gibi bir tarih verilmişti  ve şimdi, cihazın, Ubergizmo aracılığıyla 11 Mayıs tarihli bir yayın tarihi için 399.99 USD ön sipariş verebileceği B & H'nin izniyle bir fiyat ve sürüm tarihi  duyuruldu.

Mirage Solo, Qualcomm'ın Snapdragon 835 VR platformunu içeriyor. 4GB RAM, 64 GB depolama alanı, 1280 x 1440 piksele sahip 5,5 inç LCD ekran ve tahmini yedi saatlik pil ömrü. Ayrıca, kullanıcıların Daydream VR için yeni olan dijital alanları dolaşmasına izin veren bir 'WorldSense' izleme özelliği de bulunmaktadır.

Google'ın da aynı tarihlerde benzer bir ürününün piyasaya çıkacağı düşünülürse oldukça rekabetçi bir dönem VR kullanıcılarını bekliyor olabilir.

Lenovo'nun bu yeni VR'ı bir çok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor. Kullanıcılar muhteşem bir VR deneyimi yaşayacaklarına inanıyor ve satışa girmesini dört gözle bekliyor.

 

 





PAYLAŞ