Lenovo Legion Pro basın görselleri yayımlandı - Haberler - indir.com

Lenovo Legion Pro basın görselleri yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 19:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Yakında tanıtalacak olan Lenova’nın oyuncu odaklı yeni akıllı telefonu Legion Pro bu kez resmi basın görselleriyle karşımızda.

Lenovo’nın oyuncu odaklı ilk akıllı telefonu Legion Pro’nun özellikleri daha önce gelen sızıntılarla ortaya çıkmıştı. Yüksek performans deneyimi sunan Legion Pro’nun tasarımı da bir o kadar etkileyici.

Lenovo pop-up kameralı oyun telefonu tasarlıyorLenovo pop-up kameralı oyun telefonu tasarlıyor

22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenecek lasnmanda ,ASUS ROG Phone 3 lansmanından sadece birkaç saat önce tanıtılacağı tahmin edilen oyuncu odaklı Lenovo Legion Pro’nun  resmi görselleri yayımlandı. Şirketin Çinli sosyal medya platformu Weibo’da paylaştığı görseller Legion Pro hakkında merak edilen detayları ortaya çıkarmış oldu.

Cihazın arka paneline baktığımızda arkada, logoya bitişik iki kamera ile birlikte RGB aydınlatmalı olması beklenen bir Lenovo Legion logosu görüyoruz. Logonun alt ve üst tarafında karbon fiber detaylar yer veren şirket bu sayede tasarıma estetiklik sağlamış.

Ön panele baktığımızda ise dikkat çeken ilk detaylardan biri Legion Pro'nun yandan açılır ön kamerası. Bu sayede farklı bir hava katan Lenovo’nın tasarımla ön plana çıkmak istediğini söylemek yanlış olmaz. Ön kameranın çözünürlüğü ise 20 MP. Ekran performansı olarak da oldukça başarılı olan Lenevo Legion Pro kullanıcılarına 144Hz yüksek yenileme hızı sunacak. Yine şirket tarafından paylaşılan bir videoda ise telefonda çift hoparlör çıkışına yer verildiği görülüyor.

Lenova Legion Pro teknik özellikleri

6.67 inçlik ekran boyutuna sahip olan Legion Pro 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü QHD, HDR10 + sertifikalı bir ekrana sahip. Gücünü Qualcomm Snapdragon 865 Plus yonga setinden alan Legion Pro’nun 128 GB’ kadar RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama alanına sahip olması bekleniyor

Lenovo Yoga 5G: Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarı

Arka panelinde çift kameraya ev sahipliği yapan Legion Pro birincil kamerasının 64 MP, ikincil kamerasının ise 16 MP olması bekleniyor.

Kutusundan Android 10 tabanlı çıkacak olan Legion Pro, Legion OS ile kullanıcılarına merhaba diyecek. 5.000 mAh’lık güçlü bir batarya kapasitesine sahip olacak olan Legion Pro’nun 90W’a kadar hızlı şarj desteği sunması bekleniyor.

Ek olarak cihazın Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.0'ı destekleyeceği düşünülüyor.

 

 


Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladıLenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı
Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu!Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu!

PAYLAŞ