Lenovo Legion Pro 2 yolda - Haberler - indir.com

Lenovo Legion Pro 2 yolda

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Teknoloji dünyasının başarılı isimleri, oyunculara yönelik ürünleri sunmaya hızla devam ediyor. Asus ROG, Xiaomi Black Shark ve Nubia Red Magic markalarının liderlik yapmış olduğu bu akıma, yeni bir marka ekledi. Lenovo Legion Pro 2 adlı ürün sunuldu. Konusu geçen markalardan biri de Lenovo oldu. Legion adlı oyun odaklı akıllı cep telefon geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldü. Lenovo Legion Pro, sahip olduğu donanım ve oyunculara yönelik olarak hazırlanan ekstra özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şimdi ise bu akıllı cep telefonun daha güçlü versiyonu Lenovo Legion Pro 2 kullanıcıların beğenisine sunuldu. 

Legion Pro 2 fiziksel fanla beraber geliyor

Lenovo’nun Genel Müdürü Chen Jin, Weibo üzerinden yapmış olduğu bu paylaşımla beraber telefonun geleceğini doğruladı. Paylaşım sırasında kullanılan görselle, bu akıllı cihazın soğutma sistemi olacağını söylemek mümkündür. Oyuncu odaklı olan telefonları için soğutma kısmı oldukça önemli bir detaydır. Yüksek frekanslı uzun bir şekilde çalışan işlemci sistemleri, bir süre sonra ısınarak performans kaybına yol açıyor. Bu sebeple de Lenovo Legion 2 Pro, soğutma özelliği ile ısınma sorunu ortadan kaldırılacak. Bu sayede oyuncular daha iyi bir deneyim yaşayabilecekler. 

Chen Jin, yapmış olduğu paylaşım ile yeni nesil oyuncu telefonu şu şekilde özetlendi; “Telefon geleceğe dönük özelliklere sahip olacak ve nihai oyun performansına ulaşırken, hiçbir şeyden taviz vermeyecek.” Oyunculara özel olarak geliştirilen özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken Lenovo Legion Pro 2'nin, Snapdragon 888'den güç alacağı düşünülüyor. Bir diğer açıdan ise bu akıllı cep telefonun 16 GB bellek kapasitesine sahip olacağı düşünülüyor. Bu bilgilere ek olarak yeni akıllı cep telefonun yüksek tazeleme hızına sahip bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia ediliyor. 

Özellikleri itibariyle oyunculara yönelik geliştirilen bu akıllı cep telefonlar günden güne daha da yaygınlaşıyor. Kısa bir süre içerisinde bir diğer oyun telefonu olan Black Shark 3, ülkemizde satışa çıktı. 6.999 TL fiyat etiketine sahip telefon, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci, LPDDR4X RAM ve fiziksel oyun butonlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha fazla bilginin eklenmesi bekleniyor. 

 





PAYLAŞ