Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı - Haberler - indir.com

Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-18 16:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyuncu telefonları üretici şirketler tarafından son dönemde yoğunlaşmaya başlayan model tipi olarak karşımıza geliyor. Asus ve birçok telefon üreticinin iddialı donanım özellikleri ile sunmuş olduğu bu performans canavarı telefonlar fiyatları ile de dikkat çekiyor. Şimdi ise bir süredir gündeme gelen Lenovo Legion Phone hakkında detaylar netleşmeye devam ediyor. Bu yeni model spesifik olarak yan kullanıma özel ilk modellerden birisi olacak. Yakın zamanda resmi olarak karşımıza çıkacak olan Lenovo Legion oyuncu telefonu kısa süre önce yandan pop-up kamera detayı ile sızdırılmıştı. Yana yerleştirilmiş olan motorlu pop-up kamera ile farkını ortaya koyan bu cihaz sadece donanımı değil sunduğu yazılım desteği ile de yatay kullanıma odaklı bir model olmak istiyor.

Lenovo Legion Phone iddialı özellikler geliyor

Yeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacakYeni Lenovo Legion Y530 hem performansa hem tarza değer veren oyuncuların tutkusu olacak

Şirketin mantıklı hareket ederek günümüzdeki oyun oynayan kişilerin telefonlarını yatay kullanmasından ötürü böyle bir adım attığı düşünülüyor. Yazılım noktasında tam olarak bir yan destek bulunmadığından telefonlar tekrar dik konuma getirmek gerekiyor. Bu durum ise telefonu bir kontrolcüye bağlandığı zaman oldukça sıkıntı yaratıyor. Lenovo’nun yeni Legion Phone modeli ile ise böyle bir durumun yaşanmaması bekleniyor. Daha önce belirtilene göre telefonun 64 megapiksel + 16 megapiksel olarak çift arka kamerası yer alacak. Orta tarafa konumlandırılması beklenen bu kamera kurulumu ile beraber amaç yatay fotoğraf çekmeyi kolaylaştırmak olacak.

Cihazın sahip olacağı donanım detaylarına geldiğimizde ise Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alacağı söylenen Lenovo Legion oyun telefon, 144 Hz bir ekran üzerine kurulu halde gelecek. Model diğer yandan resmi açıklamaya göre 90W hızlı şarj desteğine sahip olacak. Pazarın 65W hızlı şarj standart haline gelmesi başlamışken, 90W hızlı şarjın oldukça etkileyici olması bekleniyor. 5000 mAh pile sahip olması beklenen bu modelin 35 dakikada şarjının dolması bekleniyor.


Lenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldıLenovo Legion Y740 ve Y540 tanıtıldı
Lenovo Legion oyun telefonu üretecek!Lenovo Legion oyun telefonu üretecek!

PAYLAŞ