Lenovo Legion oyun telefonu üretecek! - Haberler - indir.com

Lenovo Legion oyun telefonu üretecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Lenovo Legion, oyuncuların aklını almak üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Tasarladığı oyun bilgisayarının ardından şimdi de oyun telefonu üretmeye koyulan Lenovo Legion, oyuncular için çalışmalar yapmakta kararlı. Lenovo'nun oyun bilgisayarları üreten başarılı markası Lenovo Legion, oyunculara özel akıllı cep telefonu ile beraber akıllı telefon sektörüne gireceği bilgisi geldi. Lenovo bünyesinde bir ilk olacak olan söz konusu bu oyun telefonunda, şuan piyasadaki en iyi işlemci sistemlerinden biri olan Snapdragon 865'in olacağı kesinleşti. 

Lenovo Z6 Kamera Detayları SızdırıldıLenovo Z6 Kamera Detayları Sızdırıldı

Şu anda oyun telefonu alanında sektörde, Razer, Black Shark, Nubia Red Magic ve Asus ROG gibi markalar bulunuyor. Bu markaların sektörde güçlü bir şekilde duruşu, ürettikleri telefonların yüksek performans sunması ve uzun süreli pil ömrü ile çalışıyor olması ise Lenovo'nun işini elbette ki daha da zorlaştıran durumlardandır. Üretici şirket Lenovo bu sektörde tutunabilmek istiyorsa en az bu markalar kadar yüksek kalitede bir cihaz üretmesi gerekiyor. Aksi halde rakiplerinin gerisinde kalması kaçınılmaz bir durum olabilir. Lenovo tarafından üretilecek olan bu cihazın, oyun için olmasına rağmen bünyesinde 5G desteği, Wi-Fi 6 gibi yeni nesil akıllı telefonlarda bulunan özellikleri de yer alması bekleniyor. 

Mobil oyunların popülerliğinin artmasıyla beraber akıllı cihaz üreticileri de oyunculara özel cihazlar üretmek için işe koyuldu. Henüz çok fazla olmasa da oyuncular için özel olarak üretilen güçlü cihazları gelecek yıllarda daha fazla göreceğiz gibi gözüküyor. Lenovo, söz konusu bu oyun telefonunun çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapmadı.


Lenovo Z6 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıLenovo Z6 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
Lenovo A6 Note fiyatı ve özellikleriLenovo A6 Note fiyatı ve özellikleri
Lenovo Yoga 5G: Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarıLenovo Yoga 5G: Dünyanın ilk 5G’li bilgisayarı

PAYLAŞ